Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
bugun lumia 1320 ye terfi ettim. oncelikle ekranı cok hoşuma gitti. Fakat normal kullanımda ozellikle şarjda takılıyken arada reset atıyor ve ust taraf ısınıyor.

reset sorunu yasayan ve çozum bulan arkadaslar varsa yardımlarını rica ederim :)

İşlemci üste yerleştirildiğinden olsa gerek üst tarafın ısınması. Normal bir durum, zaten aşırı bir ısınma yok, her cihaz kadar ısınıyor. Reset olayı hakkında hiç bilgim yok.

braayn

braayn

Üye
reset durumu bende de vardı lumia 820'de ama blackden sonra düzeldi ..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

leeshore

leeshore

Üye
pc den şarj ederken reset sorunu olmuyor. Ayrıca tel ısınmıyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Benim lumia 1320 de 30 saniye video çeksem, çektikten sonra videonun kaydolması için 2 dakika bekliyorum. Eğer çıkarsam videoyu kaydetmiyor. Yardım edin video çekemiyorum bildiğiniz.

erhanercan

erhanercan

Üye
1520 nın gun ısıgı performansı nasıl kötü yahu assertive display olayına da deyinselerdi keşke

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
1520 nın gun ısıgı performansı nasıl kötü yahu assertive display olayına da deyinselerdi keşke

Ben burda kötü bir performans görmedimki :/

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Invoke

Invoke

Üye
Video çekince 10 dakikaya ancak kaydoluyor demiştin, yanlış hatırlamıyorsam. @sasasa741 Dün denedim 30 saniye kadarlık bir video çektim, anında kaydoldu geçti, hiç bekletmedi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Video çekince 10 dakikaya ancak kaydoluyor demiştin, yanlış hatırlamıyorsam. @sasasa741 Dün denedim 30 saniye kadarlık bir video çektim, anında kaydoldu geçti, hiç bekletmedi.
hocam benim hafıza kartı çok eski ve 1gb, acaba ona kaydettiğinden olabilir mi? Ama ayarlardan müzik + videoları telefon hafızasına kaydet dediğimde de aynı sorun vardı. Başka bir ayarı var mı? Gene deneyeceğim.

Invoke

Invoke

Üye
hocam benim hafıza kartı çok eski ve 1gb, acaba ona kaydettiğinden olabilir mi? Ama ayarlardan müzik + videoları telefon hafızasına kaydet dediğimde de aynı sorun vardı. Başka bir ayarı var mı? Gene deneyeceğim.

Ben dahili hafızaya kaydetmiştim. Hafıza kartı takılı değil.

skynet

Üye
Alacağın kart clas10 olursa sorun yaşamazsın :)

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartı alırken artık daha dikkatli olun. Zira Windows Phone 8.1'den itibaren SD Kartlar daha etkin kullanılacak. Bu yüzden yazma ve okuma hızı yüksek kartları almaya dikkat edin ki performans sorunu yaşamayın.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
suan sarjda değil ve sıkıntı yok. şarjda takılıyken wifi uzerinden internete girince bi sure sonra reset atıyor.

bu arada teşekkur ederim gerçekten guzel bi telefon ;)

bu kadar sık reset sorunu yaşıyorsan donamımsal bir problem de olabilir..cihaz henüz yeniyken aldığın yere git ve değişim iste bence..

BelaMonte

BelaMonte

Üye

hocam benim 1320 de antutu testi neden düşük çıktı? Biri mağazada 1320 nin 16bin demişti. Sizde deneyebilir misiniz?

Invoke

Invoke

Üye
14k düşük değil ki. :D

Üst Alt