Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

4un6si

4un6si

Üye
bugün tanıtıldı da fiyat belirtilmemiş

leeshore

leeshore

Üye
bugun lumia 1320 ye terfi ettim. oncelikle ekranı cok hoşuma gitti. Fakat normal kullanımda ozellikle şarjda takılıyken arada reset atıyor ve ust taraf ısınıyor.

reset sorunu yasayan ve çozum bulan arkadaslar varsa yardımlarını rica ederim :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun :tebessüm:

.caner.

.caner.

Üye
Hayırlı olsun.

PureFood

PureFood

Üye
Şarjdayken -internet ya da oyunda isen- ısınması doğal. Ancak reset konusu hakkında fikrim yok :hmmm

leeshore

leeshore

Üye
suan sarjda değil ve sıkıntı yok. şarjda takılıyken wifi uzerinden internete girince bi sure sonra reset atıyor.

bu arada teşekkur ederim gerçekten guzel bi telefon ;)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şarjdayken bütün telefonlar ısınıyor , 1320 doğru seçim güzel fiyat hayırlı olsun

Lumia 820 ile gonderildi :kıskıs:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Gencler 8s harbi laylon gibi htc ye yakıştıramadım. Ama 8x super kalite ve tasarım

turbocore

turbocore

Üye
Hayırlısı Olsun Güle Güle Sağlıklı Huzurlu Mutlu Günlerde Kullanın İnşallah Amin. :D

leeshore

leeshore

Üye
az daha note 2 alıyordum fakat satıcı kanıma girdi ve wp dan ayrılmamı engelledi.

8S te gercekten wp dan keyif alınmıyormuş. sanki yeni bir sistem kullanıyor gibi oldum.

luckysleven

luckysleven

Üye
3g acikken mi res atiyor ?

leeshore

leeshore

Üye
hayır 3g kapalı. wifi açık. Birde 4g seçeneği var sanırım 3g den farkı olur mu açsam.

afwerker

afwerker

Üye
Sa arkadaşlar Lumia 820 de sd karta uygulama attıgımızda mağazada gözüküyordu 920 de o şekilde yapabiliyor muyuz xap dosyasını dahili hafızaya atıp yükleme gibi bi şansımız varmı

barannn79

barannn79

Üye
4 gün önce aldım lumia 1320 telefonunu. Androidden sonra windows phoneye geçmenin tadını arayüz kalitesi ve stabilitesi ile yaşamaya başladım. 3400mah bataryanın gücünü stabilite olmadığı için uzun yaşıyorsunuz. internete günde en az 2-3 saat girmeme rağmen 3 gün batarya yetiyor olması sevindirdi beni.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Rainesto

Rainesto

Üye
Hayırlı olsun doğru tercih

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bLnmz

bLnmz

Üye
Hayırlı olsun kardeşim. Bence çok vakit geçmeden servise bir göster. 7 gün geçmeden telefonu değiştiriyorlar.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1320 sorunları ile ilgili konu var ordan devam edebilir diniz ve daha çok yardım alırsınız

dakamon

dakamon

Üye
8s e göre 1320 doğru tercih tabi büyük ekran seviyorsan :) Büyük ekran sevmeyenlere tavsiye etmeyeceğim bir telefon :) malum kamera ağırlığı ram i fln filan :)

Üst Alt