Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriNokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım
bugun lumia 1320 ye terfi ettim. oncelikle ekranı cok hoşuma gitti. Fakat normal kullanımda ozellikle şarjda takılıyken arada reset atıyor ve ust taraf ısınıyor.
reset sorunu yasayan ve çozum bulan arkadaslar varsa yardımlarını rica ederim
İhtiyar007
Üye
Hayırlı olsun
.caner.
Üye
Hayırlı olsun.
PureFood
Üye
Şarjdayken -internet ya da oyunda isen- ısınması doğal. Ancak reset konusu hakkında fikrim yok
leeshore
Üye
suan sarjda değil ve sıkıntı yok. şarjda takılıyken wifi uzerinden internete girince bi sure sonra reset atıyor.
bu arada teşekkur ederim gerçekten guzel bi telefon
BrahimOkumus
Üye
Şarjdayken bütün telefonlar ısınıyor , 1320 doğru seçim güzel fiyat hayırlı olsun
Lumia 820 ile gonderildi
hasan3472ty
Üye
Gencler 8s harbi laylon gibi htc ye yakıştıramadım. Ama 8x super kalite ve tasarım
turbocore
Üye
Hayırlısı Olsun Güle Güle Sağlıklı Huzurlu Mutlu Günlerde Kullanın İnşallah Amin.
leeshore
Üye
az daha note 2 alıyordum fakat satıcı kanıma girdi ve wp dan ayrılmamı engelledi.
8S te gercekten wp dan keyif alınmıyormuş. sanki yeni bir sistem kullanıyor gibi oldum.
luckysleven
Üye
3g acikken mi res atiyor ?
leeshore
Üye
hayır 3g kapalı. wifi açık. Birde 4g seçeneği var sanırım 3g den farkı olur mu açsam.
afwerker
Üye
Sa arkadaşlar Lumia 820 de sd karta uygulama attıgımızda mağazada gözüküyordu 920 de o şekilde yapabiliyor muyuz xap dosyasını dahili hafızaya atıp yükleme gibi bi şansımız varmı
barannn79
Üye
4 gün önce aldım lumia 1320 telefonunu. Androidden sonra windows phoneye geçmenin tadını arayüz kalitesi ve stabilitesi ile yaşamaya başladım. 3400mah bataryanın gücünü stabilite olmadığı için uzun yaşıyorsunuz. internete günde en az 2-3 saat girmeme rağmen 3 gün batarya yetiyor olması sevindirdi beni.
Rainesto
Üye
Hayırlı olsun doğru tercih
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bLnmz
Üye
Hayırlı olsun kardeşim. Bence çok vakit geçmeden servise bir göster. 7 gün geçmeden telefonu değiştiriyorlar.