Invoke
Üye
sizce 1000 Tl ye 1320 den daha iyi diyebileceğiniz(veya denk ) telefonlar neler ? benim b,tçem 1000 TL ne alacağımı şaşırdım
WP içinde mi?
sizce 1000 Tl ye 1320 den daha iyi diyebileceğiniz(veya denk ) telefonlar neler ? benim b,tçem 1000 TL ne alacağımı şaşırdım
hayır genel olarak . s4 mini , 925 ve 1320 arasında kaldım. 1320 biraz arka planda kalıyor bana göre çünkü NFC , jiroskop gibi özellikleri yok gerçi bunlar çok önemli değil ama 925 ve s4 mini de var olması onu biraz geri plana itiyor. asıl çekindiğim tarafı ise 5 mp kamera . Evet kameranın mp si çok önemli değil ama 5mp de günümüze göre düşük kalıyor . tabi 1320 nin fiyatını asıl düşüren şeyler de 5mp kamera , nfc olmaması vs. gerçi fiyatının hakkını veriyor ama belittiğim yönleri benim gözümde eksik kalıyor .bu arada s4 mini nin NFC siz veresiyonu ülkemize geliyormuş , yanlış olmasın
evet tuş titreşimi çok fazla ben kapattım o yüzden.Ali abi, Benim 1320 nin titreşimi çok geliyor. Tuş titreşimi çok. Bazen titreşim motoru çok soluk bir şekilde çalıştığını hissediyorum, sesinden filan. sanki bir yere sürtüyor gibi. Sizde de öyle mi?
evet tuş titreşimi çok fazla ben kapattım o yüzden.
Abi bu titreşim olayı neden telefondan telefona değişiyor ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
gm elite bekleşu anda nexus 5 alacak kadar param var ancak bir telefona 300 TL( o da nexus 5 1200 TL dersek ) daha fazla vermek istemiyorum açıkçası
elite 1000 TL olursa kabulumgm elite bekle
Daha birinci gün kullanımım beyler, (1320) bataryası inanılmaz derecede iyi...
Okuldan kaçtık, Kadıköy'e gittik. Orada sinema yerleri, burger king filan derken telefonla çok fazla navigasyon açtım, kaç arama mesaj yaptım, hatta bir kaç kez oyun oynadım nova 3 filan, sonra baya fotoğraf video çektim, şarjdan çıkaralı 14 saat geçti benim şarj %75. İlk 6 saat %100 de kaldı zaten. Telefonun şarjını gece 4 de çıkardığım için uyumamı hesaba katarsak 11 saat kullandım. Arkadaşımda lumia 720 vardı, o sadece fotoğraf video çekti, onun %50 den azdır şuan. Gerçekten çok memnunum. Ve ilk gün kullanımım.
maks 1200elite 1000 TL olursa kabulum