925 920 ile aynı işlemciyi kullanıyor. 920 nova 3 te ölümüne kasarken, 1320 çok akıcıymış. Bende işlemcisi daha iyi diye 920 verip 1320 alacağımperformansı 925ten çok mu üstün ? şu anda ben de 2si arasında kaldım
1320 de neden kasmıyor? yeni güncelleme mi geldi oyunaÖnceden de söylemiştim, 920de nova 3 kasıyorsa işlemciden ya da grafik biriminden dolayı değil. Optimizasyon sorunu. Çünkü çok daha düşük donanımlarla gayet akıcı oynadım ben Nova 3'ü.
1320 de neden kasmıyor? yeni güncelleme mi geldi oyuna
Bıçak darbesi işte.
Babam sadece arama yapmış, aramaları cevaplamış akşam geldiğinde %95 şarjı vardı.Neyse biz biraz Aspahlt 8 filan oynayınca %50ye düştü.
Biraz da temple run(bu oyunu da hiç sevmem, sırf bedava diye indirdim.
) Biraz da fruit ninja. =P Şu kadar oynadık bu kadar şarj gitti diye bir gözlemim yok valla.
![]()
Taşıma sıkıntısı olmuyor değil mi hacı?ergonomisi Lumia 1520'ye göre daha iyi. Elde tutuşu cebe sığması gibi.Vay be. Beklediğim cihazlar 1000 liranın altında olmazsa bunu da alabilirim.Taşıma sıkıntısı olmuyor değil mi hacı?
ergonomisi Lumia 1520'ye göre daha iyi. Elde tutuşu cebe sığması gibi.
mesela telefonu yan yatırıp elinle fotoğraf çektiğin zaman, 1520 nin sivri yapısı eline batar. Ama 1320 oval olduğu için pek batmazTek elle kullanması basit mi? Ve ergonomisinin L1520'den iyi olmasının sebebi yekpare kasalı olması mı?
mesela telefonu yan yatırıp elinle fotoğraf çektiğin zaman, 1520 nin sivri yapısı eline batar. Ama 1320 oval olduğu için pek batmaz
Anladım. Hala gidip incelemedim şu cihazı. Haftasonu gideyim bakayım.

Zaten kasmaması lazım.
Eyvallah.
Detayli kullandinmiAldık da babama aldık, ben nexus 5 kullanıyorumama kullanıyor sayılırım 1320 yi de. Bayağı iyi cihaz.
![]()
Detayli kullandinmi