Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
senden oyun,kamera ve sarj performansı istemiştim bir zamanlar :D

Önceki mesajlarda da yazmıştım, Asphalt 8 oynadım akıyor. 6" de çok da zevkli oluyor. :ehe Kamerayla ilgili 4-5 fotoğraf paylaşmıştım önceki sayfalarda var.
Nasil cihazin durumu bende1520 nexus 5 falan bakiyorumda :D

Bence güzel cihazlar, 1520 kat kat daha da güzel, hem çip set farkı var, hem kamera, ayrıca daha şekil duruyor. WP seviyorsanız alın. Ben babam için mantıklı olacağını düşündüğümden aldırdım 1320'yi ama kendime gelince Nexus 5'den memnunum, kapalı sistem sıkar beni. Seni sıkmazsa, sen alabilirsin.
Zaten sen alana kadar hem windowsphonedan hem androidden yeni cihazlar çıkar. Onun için şimdilik fazla takılma. :D

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
Önceki mesajlarda da yazmıştım, Asphalt 8 oynadım akıyor. 6" de çok da zevkli oluyor. :ehe Kamerayla ilgili 4-5 fotoğraf paylaşmıştım önceki sayfalarda var.

Bence güzel cihazlar, 1520 kat kat daha da güzel, hem çip set farkı var, hem kamera, ayrıca daha şekil duruyor. WP seviyorsanız alın. Ben babam için mantıklı olacağını düşündüğümden aldırdım 1320'yi ama kendime gelince Nexus 5'den memnunum, kapalı sistem sıkar beni. Seni sıkmazsa, sen alabilirsin.
Zaten sen alana kadar hem windowsphonedan hem androidden yeni cihazlar çıkar. Onun için şimdilik fazla takılma. :D
Eyvallah rahatsiz ederim yine :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Pazar günü bende geleceğim aranıza :ehe

Invoke

Invoke

Üye
lumia 1320 için bildiğiniz güzel bir kılıf var mı? İşe yarayacak, düştüğünde koruyabilecek bir şey soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Banada kılıf lazım. Ama öyle bi kılıf olacak ki, tıplı 1520 ye benzeyecek :DLumia 1320 almış bulunmaktayım.... somuru:<3

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
sağol :) şuan 1320 den yazıyorum, o kadar büyük ki yanlış yazma şansın yok klawyede :D hani yanlış tuşa basma , zaten kendısı otomatik düzeltiyor. Kamerasına gelirsek, tek kelimeyle süper, ama yakınlaştırınca bozuluyor 5mp olduğu için ama fazlasıyla hakkını veriyor. Merakla beklediğim oyun performansına bakacağım şimdi :D (nova3)

Invoke

Invoke

Üye
sağol :) şuan 1320 den yazıyorum, o kadar büyük ki yanlış yazma şansın yok klawyede :D hani yanlış tuşa basma , zaten kendısı otomatik düzeltiyor. Kamerasına gelirsek, tek kelimeyle süper, ama yakınlaştırınca bozuluyor 5mp olduğu için ama fazlasıyla hakkını veriyor. Merakla beklediğim oyun performansına bakacağım şimdi :D (nova3)
klavyeyi bilerek klawye şeklinde yazdın yani.

• Beğen
Tepkiler: avast
turbocore

turbocore

Üye
Banada kılıf lazım. Ama öyle bi kılıf olacak ki, tıplı 1520 ye benzeyecek :DLumia 1320 almış bulunmaktayım.... somuru:<3

1520 diyordun ikisinidemi aldınız :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 diyordun ikisinidemi aldınız :D

yok ya ne ikisi :D
klavyeyi bilerek klawye şeklinde yazdın yani.
onu kendim yazdım tabi, doğrusu o zannediyordum :ehe

ali abi nova 3 indirdim, açtım, 920 den daha iyi performans veriyor ama genede fps si düşük, gram kasmıyor denemez. Ama siz hiç kasmıyor diyorsunuz. Acaba benim gözlerimde sorun mu var o.O

turbocore

turbocore

Üye

ali abi nova 3 indirdim, açtım, 920 den daha iyi performans veriyor ama genede fps si düşük, gram kasmıyor denemez. Ama siz hiç kasmıyor diyorsunuz. Acaba benim gözlerimde sorun mu var o.O

1520 mimi 1320 mimi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fps mi düşük ekran çözünürlüğünden dolayı sana mı öyle geliyor? Sonuçta 6" 720p bir ekran için biraz büyük. Ama oyunda da optimizasyon sorunu var. Ayrıca kasma ile fps düşüklüğü aynı şey değil.

Invoke

Invoke

Üye
Nova 3 denemedim ama Asphalt 8 gayet iyiydi ve 720p de hiç kötü durmuyor, sırıtmıyor.

4un6si

4un6si

Üye
sizce 1000 Tl ye 1320 den daha iyi diyebileceğiniz(veya denk ) telefonlar neler ? benim b,tçem 1000 TL ne alacağımı şaşırdım

Üst Alt