Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kesinlikle bu cihazı alacağım. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. :)

4un6si

4un6si

Üye
performansı 925ten çok mu üstün ? şu anda ben de 2si arasında kaldım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
performansı 925ten çok mu üstün ? şu anda ben de 2si arasında kaldım
925 920 ile aynı işlemciyi kullanıyor. 920 nova 3 te ölümüne kasarken, 1320 çok akıcıymış. Bende işlemcisi daha iyi diye 920 verip 1320 alacağım

Invoke

Invoke

Üye
Önceden de söylemiştim, 920de nova 3 kasıyorsa işlemciden ya da grafik biriminden dolayı değil. Optimizasyon sorunu. Çünkü 920den çok daha düşük donanımlarla gayet akıcı oynadım ben Nova 3'ü. Ki Lumia 920 ve 925deki çip set daha eski olsa da daha kötü değil 1320dekinden. Adreno 225'in, 305den çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ama 1320 büyük ekran daha iyi olur diye düşünüyorum. :]

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Önceden de söylemiştim, 920de nova 3 kasıyorsa işlemciden ya da grafik biriminden dolayı değil. Optimizasyon sorunu. Çünkü çok daha düşük donanımlarla gayet akıcı oynadım ben Nova 3'ü.
1320 de neden kasmıyor? yeni güncelleme mi geldi oyuna

Invoke

Invoke

Üye
1320 de neden kasmıyor? yeni güncelleme mi geldi oyuna

Bilmiyorum. Her oyun her cihazda aynı tepkiyi vermez zaten. Androidden örnek vereceğim: Most wantedı Xperia Rayde(Adreno 205gpu, şu konuştuklarımız arasında çok çok geri kaldı.) oynadım ben, bir an dahi takılma olmadan. Aynı oyun Nexus 4'de kasıyordu. Sonra EA açıklamıştı, HD ekranlarda kastığını. Oyunun problemiydi yani.Ya zaten önemli olan cihazın akması, 1320 akıyor. 920 ya da 925 kullanmadığımdan pek yorum yapmayım ben.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
1320 iyidir iyi :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bıçak darbesi işte. :D

Babam sadece arama yapmış, aramaları cevaplamış akşam geldiğinde %95 şarjı vardı. :blink: Neyse biz biraz Aspahlt 8 filan oynayınca %50ye düştü. :D Biraz da temple run(bu oyunu da hiç sevmem, sırf bedava diye indirdim. :ehe) Biraz da fruit ninja. =P Şu kadar oynadık bu kadar şarj gitti diye bir gözlemim yok valla. :D

Vay be. Beklediğim cihazlar 1000 liranın altında olmazsa bunu da alabilirim. :D Taşıma sıkıntısı olmuyor değil mi hacı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vay be. Beklediğim cihazlar 1000 liranın altında olmazsa bunu da alabilirim. :D Taşıma sıkıntısı olmuyor değil mi hacı?
ergonomisi Lumia 1520'ye göre daha iyi. Elde tutuşu cebe sığması gibi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tek elle kullanması basit mi? Ve ergonomisinin L1520'den iyi olmasının sebebi yekpare kasalı olması mı?
mesela telefonu yan yatırıp elinle fotoğraf çektiğin zaman, 1520 nin sivri yapısı eline batar. Ama 1320 oval olduğu için pek batmaz

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
mesela telefonu yan yatırıp elinle fotoğraf çektiğin zaman, 1520 nin sivri yapısı eline batar. Ama 1320 oval olduğu için pek batmaz

Anladım. Hala gidip incelemedim şu cihazı. Haftasonu gideyim bakayım.

4un6si

4un6si

Üye
benim 925te ısrar etmemin nedeni ekran boyutu ve kamera ama oyunlarda kasıyorsa çok memnun etmeyebilir beni

PureFood

PureFood

Üye
Lumia 920'de Nova 3 oynadım bir gram kasmadı. Yağ gibi akıyordu.

@-qarapapaq- hayırlı olsun:)

Mağazada Space Squids diye arat nostalji yaparsın :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Zaten kasmaması lazım. :D

Eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Invoke

Invoke

Üye
Aldık da babama aldık, ben nexus 5 kullanıyorum :D ama kullanıyor sayılırım 1320 yi de. Bayağı iyi cihaz. :ehe

Üst Alt