Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
920 kullanıyorum ama gözüm 1320 de. Daha önce büyük ekran kullanmadım. Arkadaşımın elinde samsung galaxy mega var bazen alıp bakıyorum komacan

8.1ile 3 kolon desteği gelirim acaba bize

1320 de ana ekranda çok fazla uygulamayı görmek mümkün bu beni cezbediyor sayfyı aşağı yukarı kaydırmaya pek gerek kalmıyor kutucukları büyük boy kullanınca detayları daha net görüyorsun buda hem bize kolaylık hem görüntü açısından harika. Ama kararsız kaldım.

elimde 920 varken 1320 almaya gerek var mı acaba

aveadan tarifeye ek alabiliyorum. Alsam mı acaba ne dersiniz.

görüntü güzel
detaylı görüyordun herşeyi
ana ekranda 920 göre fazla kutucuk koyabiliyorsun.
renk seçenekleri var
fiyat çok uygun

oyun sıkıntım yok, bir oyunu açıp 2 Dakka oynayıp işe devam ediyorum.
kullandığım uygulamalar belli, Facebook, maxicep, internet, whatsap falan.

varmı yorum yapacak olan
her şey tamam tek ihtiyacın olan şey cihazı eline alıp incelemek ve beğenip beğenmediğine karar vermek. Lumia 920'nin kamerası dışında hiç bir şeyini aramayacaksın. Ama büyük ekran hoşuna gidiyorsa bu fiyat aralığında iyi bir cihaz. Sanırım Avea seç paketlerinde de oldukça uygun paketlerle geliyor.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
her şey tamam tek ihtiyacın olan şey cihazı eline alıp incelemek ve beğenip beğenmediğine karar vermek. Lumia 920'nin kamerası dışında hiç bir şeyini aramayacaksın. Ama büyük ekran hoşuna gidiyorsa bu fiyat aralığında iyi bir cihaz. Sanırım Avea seç paketlerinde de oldukça uygun paketlerle geliyor.

evet tek fark kamera galiba.
kamera ile çekilmiş iki resim koyuldu bir önceki yazılarda, 925 ve 1320 karşılaştırıldı.
bariz fark var.
ama resim çekerken ne çekiyoruz ki sağı solu çok önemli olmuyor çektiğimiz resimler

galiba alırım ben bu telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet tek fark kamera galiba.
kamera ile çekilmiş iki resim koyuldu bir önceki yazılarda, 925 ve 1320 karşılaştırıldı.
bariz fark var.
ama resim çekerken ne çekiyoruz ki sağı solu çok önemli olmuyor çektiğimiz resimler

galiba alırım ben bu telefonu
görünüşe göre kamera konusunda çok ihtiyacınız yok. Bu durumda bir tek telefon boyutu kalıyor ki o da büyük ekran isteyen birisi için sorun olmaz diye düşünüyorum.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Büyük falan ama el alışıyor bir yerden sonra.
o yüzden alıyorum gibi düşünüyorum artık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük falan ama el alışıyor bir yerden sonra.
o yüzden alıyorum gibi düşünüyorum artık
evet özellikle köşelerini yuvarlak bir forma sahip olması nedeniyle tek elle kullanışı lumia 1520'den daha kolay.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

Bende bu telefonu almaya karar verdim. Fakat aklıma takılan şey, ben şuan 820 kullanıyorum. Gün ışığında da yine okunabilirlik nasıl? 820 bu konuda fena değil.
Arkadaşlar Merhaba ;

Bende bu telefonu almaya karar verdim. Fakat aklıma takılan şey, ben şuan 820 kullanıyorum. Gün ışığında da yine okunabilirlik nasıl? 820 bu konuda fena değil.

Arkadaşlar Merhaba ;

skynet

Üye
1320'de clearblack var yani bir sorun olmaz :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
abi inceleme ne zaman geliyor acaba :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
920 kullanıyorum ama gözüm 1320 de. Daha önce büyük ekran kullanmadım. Arkadaşımın elinde samsung galaxy mega var bazen alıp bakıyorum komacan

8.1ile 3 kolon desteği gelirim acaba bize

1320 de ana ekranda çok fazla uygulamayı görmek mümkün bu beni cezbediyor sayfyı aşağı yukarı kaydırmaya pek gerek kalmıyor kutucukları büyük boy kullanınca detayları daha net görüyorsun buda hem bize kolaylık hem görüntü açısından harika. Ama kararsız kaldım.

elimde 920 varken 1320 almaya gerek var mı acaba

aveadan tarifeye ek alabiliyorum. Alsam mı acaba ne dersiniz.

görüntü güzel
detaylı görüyordun herşeyi
ana ekranda 920 göre fazla kutucuk koyabiliyorsun.
renk seçenekleri var
fiyat çok uygun

oyun sıkıntım yok, bir oyunu açıp 2 Dakka oynayıp işe devam ediyorum.
kullandığım uygulamalar belli, Facebook, maxicep, internet, whatsap falan.

varmı yorum yapacak olan

Bence yap kardeşim. Kamera pek sorun değilse benim gibi 1320 al. Bende 920 yi verip 1320 alacağım.

4un6si

4un6si

Üye
@papakudioflu oyun performansında 925 i çok geçiyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Invoke

Invoke

Üye
1320'yi aldık sonunda. :D

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Invoke

Invoke

Üye
Bir iki fotoğraf yükledim, 1320 ile çekildi, hiç bir ayar yapılmadan. Çeken kişi de biraz amatör ve elleri de titrer.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Hayırlı olsun kardeşim ben de bugün Avea ya gittim ama ellerinde yokmuş artık başka bayilerden bakarım.
kameraya gelince bilindik 5 mp görüntüsü

Üst Alt