925in kamerası bence berbat demin baktım 620min kamerası daha iyi çekiyor diyelibirim925 , 1000 TL hepsiburadada bence onu al kardeşim kamerasından dolayı ; ancak aradaki performans farkı ne kadar acaba onu bilmiyorum. eğer çok fark var ise 1320 de mantıklı olabilir
okadarda değil yani925in kamerası bence berbat demin baktım 620min kamerası daha iyi çekiyor diyelibirim
1320 kullanan arkadaslar şarjınız ne kadar gidiyor?
denedim cihazda biack yüklüydü kötü çekiyordu nokia kamera kullandım birdeokadarda değil yani
hayret gerçi çekim mesafesi aydınlıkta çok önemlidenedim cihazda biack yüklüydü kötü çekiyordu nokia kamera kullandım birde
aynı mekanda hem 925 hemde 1320 ile çektim 1320 daha iyihayret gerçi çekim mesafesi aydınlıkta çok önemli
evet iki cihaz yanyanaydı. ikiside black aynı mekanda çekimde 1320 daha iyipardon ama emin misiniz ?
üstte 620 ile demişsin bence olmaz olamazaynı mekanda hem 925 hemde 1320 ile çektim 1320 daha iyi
evet 620 dedim 1320 ondan biraz iyi çekiyor ama 925 gerçekten vasat. o cihaza hiç yakışmadı. yada yazılımdan yapsa diyeceğim ama yazılıl black nokia kamera güncelüstte 620 ile demişsin bence olmaz olamaz
1320 kullanan arkadaslar şarjınız ne kadar gidiyor?
2 gün diye tahmin etmiştim ben çok aşırı kullanmıyorum günlük rutin işlerKullanmıyorum ama söyleyebileceğim şeyler var. Öncelikle batarya 3400mAh. Lumia 1520'nin bataryası kadar dayanmaz ama 1 günü, hatta belki 2 günü rahat çıkarır. Telefonu çok yoğun kullanmıyorsan her gece şarja takmana gerek kalmaz yani.
2 gün diye tahmin etmiştim ben çok aşırı kullanmıyorum günlük rutin işler
aslında iyi bir kıyaslama yapmak için aynı telde bakmak lazım siz iki model de ayrı ayrı baktınız degilmi mesela 925 1320 çekip 925 dekini 1320 atıp öyle bir şey deneseniz dha iyi sonuç alırsınız diye tahmin ediyorum onun dışında ben 925 kamerasını denedim kötü değildi ancak 1320 bilmiyorumevet 620 dedim 1320 ondan biraz iyi çekiyor ama 925 gerçekten vasat. o cihaza hiç yakışmadı. yada yazılımdan yapsa diyeceğim ama yazılıl black nokia kamera güncel
aynı mekanda hem 925 hemde 1320 ile çektim 1320 daha iyi
teşekkürler hocam fotoğraf için artık para durumuna göre alacağımMümkün değil iki telefonu da kullanıyorum 925 fotoğraf konusu da çok daha iyi.Bu 1320
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da 925
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkiside nokia kamerayla otomatik ayarlarda çekildi.
teşekkürler hocam fotoğraf için artık para durumuna göre alacağım