GuiTaRisT111
Üye
fark yok denecek kadar aynı. Açılış hızlarında milisaniyeler oynuyor. Oynanışta pek fark yok. Sadece Lumia 1520 Gyroscope desteğiyle daha kolay oynanışa sahip.
O nedir?
fark yok denecek kadar aynı. Açılış hızlarında milisaniyeler oynuyor. Oynanışta pek fark yok. Sadece Lumia 1520 Gyroscope desteğiyle daha kolay oynanışa sahip.
Ali abi ben 1520 yi cok cok ust duzet saniyodum neden testler. Yakin cikiyo birbirinefark yok denecek kadar aynı. Açılış hızlarında milisaniyeler oynuyor. Oynanışta pek fark yok. Sadece Lumia 1520 Gyroscope desteğiyle daha kolay oynanışa sahip.
Full hd ve quad core işlemciye optimize edilmediğinden olabilir mi?Ali abi ben 1520 yi cok cok ust duzet saniyodum neden testler. Yakin cikiyo birbirine
Ali abi ben 1520 yi cok cok ust duzet saniyodum neden testler. Yakin cikiyo birbirine

MC4 diyecektin herhaldeMc3 optimize ama ondasa fark yon demis nova optimize olmadigi icin oyle de mc3 de neden fark yok

doğru diyorsun ali abi sanki şans işi gibi geldi bana. Vatan bilgisayara gitsem lumia 1320 yi elime alıp kurcalayabilir miyim?MC4 diyecektin herhalde
ayrıca Lumia 1520 kötü değil. Lumia 1320 beni bile şaşırtacak kadar iyi bu konuda.
velhasıl kelam alınası bir cihaz diyorsunMC4 diyecektin herhalde
ayrıca Lumia 1520 kötü değil. Lumia 1320 beni bile şaşırtacak kadar iyi bu konuda.
ama keşke kamerası biraz daha iyi olsaymış. Sahi kamera performansı nasıl ?eğer lumia 720 gibiyle, 920 ile aynı sayılırvelhasıl kelam alınası bir cihaz diyorsunama keşke kamerası biraz daha iyi olsaymış. Sahi kamera performansı nasıl ?

velhasıl kelam alınası bir cihaz diyorsunama keşke kamerası biraz daha iyi olsaymış. Sahi kamera performansı nasıl ?
eğer lumia 720 gibiyle, 920 ile aynı sayılır![]()
evet alınabilir bir cihaz. Bu boyutta cihaz arayanlar için kamera ve Lumia 1520'ye göre ekran kalitesi haricinde bir eksiği yok.
Değiştirilebilir kapak ve SD kart desteği de Windows Phone 8.1'den sonra başka bir ayrıcalık olacak.

tada ona bakmıştım, Elime alıp kurcalayabilir miyim?[TBODY] [/TBODY]
Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Konya, Mersin, Pendik, Adana (Şehiriçi), Eskişehir, Bursa (Nilüfer), İzmir (Karşıyaka), Ankara (Sincan), Forum İstanbul, İzmir (Mavişehir), İzmir (Buca), İnternet
baktım az önce o özelliğe de, o kadar gerekli olduğunu sanmıyorum benim için. sanırım pazar günü alacağımjiroskopu yok diye almaktan vazgeçtim , keşke olsaydı olmadığı için 925 alacağım
Joriskop nedir