Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
fark yok denecek kadar aynı. Açılış hızlarında milisaniyeler oynuyor. Oynanışta pek fark yok. Sadece Lumia 1520 Gyroscope desteğiyle daha kolay oynanışa sahip.

Ali abi ben 1520 yi cok cok ust duzet saniyodum neden testler. Yakin cikiyo birbirine

avast

avast

Üye
Mc3 optimize ama ondasa fark yon demis nova optimize olmadigi icin oyle de mc3 de neden fark yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mc3 optimize ama ondasa fark yon demis nova optimize olmadigi icin oyle de mc3 de neden fark yok
MC4 diyecektin herhalde:)

ayrıca Lumia 1520 kötü değil. Lumia 1320 beni bile şaşırtacak kadar iyi bu konuda.

BelaMonte

BelaMonte

Üye

ayrıca Lumia 1520 kötü değil. Lumia 1320 beni bile şaşırtacak kadar iyi bu konuda.
doğru diyorsun ali abi sanki şans işi gibi geldi bana. Vatan bilgisayara gitsem lumia 1320 yi elime alıp kurcalayabilir miyim?

mtoyanik

mtoyanik

Üye

velhasıl kelam alınası bir cihaz diyorsun :) ama keşke kamerası biraz daha iyi olsaymış. Sahi kamera performansı nasıl ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
velhasıl kelam alınası bir cihaz diyorsun :) ama keşke kamerası biraz daha iyi olsaymış. Sahi kamera performansı nasıl ?

eğer lumia 720 gibiyle, 920 ile aynı sayılır :ehe

evet alınabilir bir cihaz. Bu boyutta cihaz arayanlar için kamera ve Lumia 1520'ye göre ekran kalitesi haricinde bir eksiği yok.

Değiştirilebilir kapak ve SD kart desteği de Windows Phone 8.1'den sonra başka bir ayrıcalık olacak.

• Beğen
Tepkiler: cank551977
cank551977

cank551977

Üye
evet alınabilir bir cihaz. Bu boyutta cihaz arayanlar için kamera ve Lumia 1520'ye göre ekran kalitesi haricinde bir eksiği yok.

Değiştirilebilir kapak ve SD kart desteği de Windows Phone 8.1'den sonra başka bir ayrıcalık olacak.

Valla beni cok sasirtti bu cihaz... bu kadar performans beklemiyordum..

1520 ile karsilastirmanizi bekliyorum sabirsizlikla.. ve simdiden tesekkurler...:)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ümraniye Vatan da cihaz gelmemiş bugün gittim. Bostancıda var mı? ele alıp kurcalayabilir miyim?

Invoke

Invoke

Üye
Stokta Bulunduğu MağazalarTopkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Konya, Mersin, Pendik, Adana (Şehiriçi), Eskişehir, Bursa (Nilüfer), İzmir (Karşıyaka), Ankara (Sincan), Forum İstanbul, İzmir (Mavişehir), İzmir (Buca), İnternet
[TBODY] [/TBODY]

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Stokta Bulunduğu MağazalarTopkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Konya, Mersin, Pendik, Adana (Şehiriçi), Eskişehir, Bursa (Nilüfer), İzmir (Karşıyaka), Ankara (Sincan), Forum İstanbul, İzmir (Mavişehir), İzmir (Buca), İnternet
[TBODY] [/TBODY]
tada ona bakmıştım, Elime alıp kurcalayabilir miyim?

4un6si

4un6si

Üye
jiroskopu yok diye almaktan vazgeçtim , keşke olsaydı olmadığı için 925 alacağım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
jiroskopu yok diye almaktan vazgeçtim , keşke olsaydı olmadığı için 925 alacağım
baktım az önce o özelliğe de, o kadar gerekli olduğunu sanmıyorum benim için. sanırım pazar günü alacağım

avast

avast

Üye
Joriskop nedir

avast

avast

Üye
Cokta onemli degil gibi

mtoyanik

mtoyanik

Üye
işlevi sadece videodaki gibiyse çokta gerekli değil bence.

Üst Alt