Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

4un6si

4un6si

Üye
ben biraz özellik takıntılıyım :D olmasa telefon süper olsa da hep yokluğunu düşünürüm :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan
4un6si

4un6si

Üye
jiroskop oyunlarda kullanıldığı için ilgimi çekiyor , fps oyunlarını oynamak daha kolay oluyor

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Abi ya bu telefonları kim veriyor sana ? :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aksilik olmazsa bugün bostancı vatana gidip kurcalayacağım. Ali abi sende şans var herhalde. Ya ben alırsam telefonu, o nova 3 gibi oyunlarda kasarsa? aldığım yerde denesem yada bir gün içinde değiştirebilir miyim telefonu?

Rainesto

Rainesto

Üye
Niğde vatanda yok dun gittim incelemek için

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aksilik olmazsa bugün bostancı vatana gidip kurcalayacağım. Ali abi sende şans var herhalde. Ya ben alırsam telefonu, o nova 3 gibi oyunlarda kasarsa? aldığım yerde denesem yada bir gün içinde değiştirebilir miyim telefonu?
abicim hepsiburada veya gitti gidiyor gibi sitelerden alırsan bir hafta içinde koşulsuz iade hakkın var.

• Beğen
Tepkiler: 4un6si ve BelaMonte
BelaMonte

BelaMonte

Üye
abicim hepsiburada veya gitti gidiyor gibi sitelerden alırsan bir hafta içinde koşulsuz iade hakkın var.
vatanda kurcalar, o sitelerdende alırım o zaman. Eğer sıkıntı olmadan dediğiniz gibi olursa yok iyi.

dakamon

dakamon

Üye
Aynen ben hepsi burada dan iki tane discovery almıştım ikisini de bir hafta içinde koşulsun gönderdim paramı iade ettiler mağazalarda böyle bir hakkınız olmuyor nedeni de şu mağazada urunu inceleme şansınız var inceleseydiniz diyorlar almadan önce :)

4un6si

4un6si

Üye
şu iade olayını bilmiyordum iyi oldu da koşulsuz olduğuna emin misiniz ? ve bu gittigidiyor gibi sitelerde her ilan için geçerli mi

dakamon

dakamon

Üye
Bende discovery de sorun çıkmıştı dedim telefonda şu sorun çıktı telefonu koşulsuz geri gönderip paramın iadesini istiyorum diye iade isteği yolluyorsunuz sonra size bir kod yolluyorlar o kod la yurtiçi kargoya gidiyorsunuz ücretsiz yolluyorsunuz hepsiburadaya :) sonra paranızı yatırıyorlar geri hesabınıza :)

• Beğen
Tepkiler: 4un6si
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben bugün alacağım 1320, babama dedim o sitelerde iade var dedim ama izin veremedi. Vatandan alacağım...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@papakudioflu abi elime fırsat geçti 620'yi değişiyorum :) 1000 tl gibi bir bütcem var belki 50-100 oynar emin değilim sence bu cihazmı yoksa 920-925 mi?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu abi elime fırsat geçti 620'yi değişiyorum :) 1000 tl gibi bir bütcem var belki 50-100 oynar emin değilim sence bu cihazmı yoksa 920-925 mi?
tercih senin kardeşim. Kamera ve büyüklük sorun değilse; SD karta uygulama kurma desteği de geleceği için, batarya performansıyla Lumia 1320 al derim. Ama 920-935 arasında ben 925 derim.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
tercih senin kardeşim. Kamera ve büyüklük sorun değilse; SD karta uygulama kurma desteği de geleceği için, batarya performansıyla Lumia 1320 al derim. Ama 920-935 arasında ben 925 derim.
peki abi 925-1320 desem?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
onu zaten mesajımda açıkladım. Kamera ve büyüklük sorun olmazsa aynı fiyatta Lumia 1320 derim.

bilemedim ki gerçi 925 ile 1320 arasında 250 tl gibi fark var vatan eğer indirie girerse 925 alayım zaten 8.1 öel çıkacakmıs ona :)

Üst Alt