S3 S4 tede gözleri takip ediyor ama bu özelliğini kaç kişi kullanıyor?ben biraz özellik takıntılıyımolmasa telefon süper olsa da hep yokluğunu düşünürüm
![]()

abicim hepsiburada veya gitti gidiyor gibi sitelerden alırsan bir hafta içinde koşulsuz iade hakkın var.Aksilik olmazsa bugün bostancı vatana gidip kurcalayacağım. Ali abi sende şans var herhalde. Ya ben alırsam telefonu, o nova 3 gibi oyunlarda kasarsa? aldığım yerde denesem yada bir gün içinde değiştirebilir miyim telefonu?
vatanda kurcalar, o sitelerdende alırım o zaman. Eğer sıkıntı olmadan dediğiniz gibi olursa yok iyi.abicim hepsiburada veya gitti gidiyor gibi sitelerden alırsan bir hafta içinde koşulsuz iade hakkın var.
sonra paranızı yatırıyorlar geri hesabınıza 
Kamera ve boyut sıkıntı etmiyorsa bu cihaz.@papakudioflu abi elime fırsat geçti 620'yi değişiyorum1000 tl gibi bir bütcem var belki 50-100 oynar emin değilim sence bu cihazmı yoksa 920-925 mi?
boyut sıkıntı değil kamera çok mu kötüKamera ve boyut sıkıntı etmiyorsa bu cihaz.
Ben gidip baktım elime aldım sıradan 5mp lik telefonlardan iyi çekiyor yani fena değil.boyut sıkıntı değil kamera çok mu kötü
tercih senin kardeşim. Kamera ve büyüklük sorun değilse; SD karta uygulama kurma desteği de geleceği için, batarya performansıyla Lumia 1320 al derim. Ama 920-935 arasında ben 925 derim.@papakudioflu abi elime fırsat geçti 620'yi değişiyorum1000 tl gibi bir bütcem var belki 50-100 oynar emin değilim sence bu cihazmı yoksa 920-925 mi?
peki abi 925-1320 desem?tercih senin kardeşim. Kamera ve büyüklük sorun değilse; SD karta uygulama kurma desteği de geleceği için, batarya performansıyla Lumia 1320 al derim. Ama 920-935 arasında ben 925 derim.
peki abi 925-1320 desem?
bilemedim ki gerçi 925 ile 1320 arasında 250 tl gibi fark var vatan eğer indirie girerse 925 alayım zaten 8.1 öel çıkacakmıs onaonu zaten mesajımda açıkladım. Kamera ve büyüklük sorun olmazsa aynı fiyatta Lumia 1320 derim.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.