Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oynanış açısından iki cihazda da sorun yok. Ama videoda da gördüğünüz üzere Lumia 1520'nin yüklemesi baya bir geç oluyor. Bunun nedeni de oyundan kaynaklanıyor. Sanırım gameloft bu donanımda bir telefon beklemediği için gerekli optimizasyonu yapmamış.

Konuyla ilgili Gameloft'la da temasa geçicem umarım mantıklı bir açıklaması vardır.

braayn

braayn

Üye
abi bence novanın 1080 P desteği yok o nedenle ilk 1080P cihaz olan lumia 1520 açarken optimizasyonu dediğin gibi yaparken zorlanıyor görüntüyü kendisine göre yorumlayıp açması doğal olarak zamn alıyor ama iki cihazda da Modern combat 3 ü denemeni isteyeceğim ozaman bence 1520 daha hızlı açacaktır .

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Aynen abi iki makinede mc3 optimizasyonu iyiydi sanirim yada mc4 incelemede oyle diyolardi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bence novanın 1080 P desteği yok o nedenle ilk 1080P cihaz olan lumia 1520 açarken optimizasyonu dediğin gibi yaparken zorlanıyor görüntüyü kendisine göre yorumlayıp açması doğal olarak zamn alıyor ama iki cihazda da Modern combat 3 ü denemeni isteyeceğim ozaman bence 1520 daha hızlı açacaktır .
tabi 3GB dün gitti 3 GB da MC3'e harcarız şimdi. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
Kotalimiydi senin net :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avast

avast

Üye
Fiyat farki cok mu sinirsizla arasinda

Invoke

Invoke

Üye
Biz 50 veriyoruz sınırsıza =P
Neyse...
Abi, büyük ihtimalle 1320 alacağız, ne diyorsun? Özelliklerini vs zaten biliyorum, benim sormak istediğim nasıl yani, sence mantıklı olur mu? 1000 liraya büyük ekranlı cihaz. Bence en mantıklı seçenek 1320 gibi duruyor. Konuşurken vs ses yeterince iyi değil mi?

Invoke

Invoke

Üye
Ay bitiyor zaten :ehe

braayn

braayn

Üye
1320 nin 5 mplik kamerası lumia 720 kadar iyise kesin alınır bir cihaz çünkü 720'nin kamerası nedense 5 Mp olmasına rağmen 8 mplik lumia 820'den daha iyi çekiyor.

Invoke

Invoke

Üye
Haftasonu kısmet olursa ben de bir bakayım şu cihaza

skynet

Üye
1320 nin 5 mplik kamerası lumia 720 kadar iyise kesin alınır bir cihaz çünkü 720'nin kamerası nedense 5 Mp olmasına rağmen 8 mplik lumia 820'den daha iyi çekiyor.
720'nin kamerası 6,7 Mp :)

braayn

braayn

Üye
anladım 6.7 de olsa 820de 8 Mp var ama 720 daha iyi resim çekiyor ....

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@papakudioflu Videoyu izlerken çok şaşırdım :bangin: Bu telefonun işlemcisi lumia 920 den kötü diyorlardı, ama lumia 920 fena kasarken bu kasmıyor. (hiç teklemede mi olmadı, ? ) sizce bu telefon ileride oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu Videoyu izlerken çok şaşırdım :bangin: Bu telefonun işlemcisi lumia 920 den kötü diyorlardı, ama lumia 920 fena kasarken bu kasmıyor. (hiç teklemede mi olmadı, ? ) sizce bu telefon ileride oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
ileride derken teknolojiden bahsettiğimizi unutmayalım. Windows Phone 8 şu anda DirectX 11 Destekliyor. Microsoft yeni nesil DirectX'i 17-21 Marttaki DGC'de duyuracak. Windows Phone 8.1'le birlikte mevcut cihazlar da DirectX'in yeni nesilini desteklerse bu cihazlar sorun yaşatmak bir tarafa daha da iyi performans verebilir

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte ve Invoke
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen abi iki makinede mc3 optimizasyonu iyiydi sanirim yada mc4 incelemede oyle diyolardi
fark yok denecek kadar aynı. Açılış hızlarında milisaniyeler oynuyor. Oynanışta pek fark yok. Sadece Lumia 1520 Gyroscope desteğiyle daha kolay oynanışa sahip.

Üst Alt