Nokia Lumia 1020'nin 41 MP'lik Kamerasına Dikkat Çekmek İstediği Bu Videoda Rakipleriyle Dalga Geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Invoke

Invoke

Üye
Fazla küçümsüyorsunuz bence, adamların kendine has bir çizgisi var. Kimine göre çirkin kimine göre güzel ama farklı bir tasarımları var. Kameralarıyla ön plana çıkıyorlar, kimisi için önemli bir şey. Film izlesin, müzik dinlesin, sosyal ağları takip etsin, internete girsin yeterli olabiliyor. Oyunlar vs de yavaş yavaş çıkıyor, androide yetişmesi zaman alacaktır (uygulama konusunda) ama yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Fazla küçümsüyorsunuz bence, adamların kendine has bir çizgisi var. Kimine göre çirkin kimine göre güzel ama farklı bir tasarımları var. Kameralarıyla ön plana çıkıyorlar, kimisi için önemli bir şey. Film izlesin, müzik dinlesin, sosyal ağları takip etsin, internete girsin yeterli olabiliyor. Oyunlar vs de yavaş yavaş çıkıyor, androide yetişmesi zaman alacaktır (uygulama konusunda) ama yeterli olacaktır.
Kullanım amacı ve tabi zevk meselesi. parayı veren düdüğü çalar kuralıda var

MaxipmaN

Üye

symbian kullanıcılarına nefret ettirdiler çoğuna yani

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia kaliteden ve kameradan ödün vermeden yeni bir deneyim sunuyor,bence gayet de başarılı.ben L920 yi alırken bukadar da memnun kalacağımı zannetmiyordum.gören herkes hayran kalıyor.

IVI-Elia

Üye
yine iosçular ile androidçiler giydirmiş.

- - - Eklendi - - -

iyi de bu paylaşılmış saat farkıyla bu konu geç aha da burada <--

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Apple'i boyle kullanmalari yasal mi? 3 kurusluk piyasasi kaldi gariplerin davadan o da gidecek :D iPhone 5 in kamerasi kotumsenecek gibi degil ama

Kefelon

Üye
Aynisini nokia ya yapsalar forumu ayaga kaldirirlardi boyke terbiyesizlikmi olur diye

Invoke

Invoke

Üye
Apple'i boyle kullanmalari yasal mi? 3 kurusluk piyasasi kaldi gariplerin davadan o da gidecek :D iPhone 5 in kamerasi kotumsenecek gibi degil ama

Yasal ki yapıyorlar, bundan önce de vardı benzer reklam. Evet iphone5'in kamerası kötümsenecek gibi değil ama adamlar daha iyisini yapmış :D

- - - Eklendi - - -

Hem reklamda S4de var, onun da kamerası iyi aslında.

apache61

Üye
İşe Bakarmısınız ya :D:D

Ayrıca bu videoyu izlemenizinde yararı olur sanırım S4 Zoom karşılaştıranlara .
[video=youtube;M2BMxqyijoU]http://www.youtube.com/watch?v=M2BMxqyijoU[/video]

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Pardon arkadaşlar neyin kafasındasınız? Yapmışsa yapmış sizene. Prim mi veriyorlar size? Samsung Galaxy Camera çıkarınca ses yok, Nokia L1020 çıkarın diller pabuç kadar. Kurtulun fanlıktan.

Biriside demiş kamerayı çıkar gerisi çöp diye. Ömrü hayatında Wp kullanmamış adamlar sistemi kötülüyor ona gıcık oluyorum. Eğer kullanmıyorsan çamur atmanında bir gereği yok. Bu telefon hakkında her haberi de yorumları da okuyorum, şimdiye kadar en az 50 tane merakla almayı bekleyen gördüm. Onun için hiç çamur atmayın. Herkesin ihtiyacı farklı.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Reklam güzel olmuş ama bence yine de yanlış. Böyle yapılmaması gerekir.

apache61

Üye
Pardon arkadaşlar neyin kafasındasınız? Yapmışsa yapmış sizene. Prim mi veriyorlar size? Samsung Galaxy Camera çıkarınca ses yok, Nokia L1020 çıkarın diller pabuç kadar. Kurtulun fanlıktan.

Biriside demiş kamerayı çıkar gerisi çöp diye. Ömrü hayatında Wp kullanmamış adamlar sistemi kötülüyor ona gıcık oluyorum. Eğer kullanmıyorsan çamur atmanında bir gereği yok. Bu telefon hakkında her haberi de yorumları da okuyorum, şimdiye kadar en az 50 tane merakla almayı bekleyen gördüm. Onun için hiç çamur atmayın. Herkesin ihtiyacı farklı.
Şahsen S4 Zoom almayı düşünen arkadaşıma bugün saçmalamamasını ve 1020 yi beklemesi gerektiğini söyledim . Ben S4 Zoomu bikere elime alsam geri bırakırım hiç bir özelliğine bakmadan . Fanlık yapmadan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...