Nokia Londra Etkinliği Canlı Yayın

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
ekranda basmak yerine fotoğrak çekmek için bir tuş koymuşlar ekrana gibi geldi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lens özelliği süper ya...:)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Resim düzenleme ile ilgili harika yeni özellikler var arkadaşlar :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aynen şuan tanıtılan süper bir uygulama

Trakyacus

Üye
Görsel olarak bilgilendirme yapabilir misiniz ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Genel olarak kameradan bahsediliyor beklenildiği üzere 925 zaten biliniyordu 920 ile aynı özelliklerle aynı olduğu süpriz olmadı sanırım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi okurken heyecanlanıyorum lens özellikleri beni benden alcak gibi :)

Trakyacus

Üye
hmm telefon güzel ama şekli

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Canlı yayın hızla akıyor ve benim ingilizcemde pek iyi değil. Sadece izleyip anlamaya çalışıyorum ve görüntüler geçip gittiğinden resim ekleyemiyorum. Ancak moderatör arkadaşlar kısa süre içinde detaylı bilgilendirmeyi resimleriyle hatta videolarıyla birlikte yapacaklardır.
Ayrıca iş yerimdeyim kaçamak bakıyorum :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vodafone direktörü Patrick Chomet sahnede. :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Canlı yayın hızla akıyor ve benim ingilizcemde pek iyi değil. Sadece izleyip anlamaya çalışıyorum ve görüntüler geçip gittiğinden resim ekleyemiyorum. Ancak moderatör arkadaşlar kısa süre içinde detaylı bilgilendirmeyi resimleriyle hatta videolarıyla birlikte yapacaklardır.
Ayrıca iş yerimdeyim kaçamak bakıyorum :ehe

Birebir aynı durumdayım :( Sadece görüntülere bakabiliyorum :)

PureFood

PureFood

Üye
Tasarım olarak güzel, donanım olarak hayal kırıklığı, kamera özellikleri olarak şahane.. Ah be Nokia, yıllardır aynı görüştesin. Değiş artık. Yaptığın hatalar yüzünden millet sadece ve sadece göz boyamaca olan plastiklere gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: hironakamura ve dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tasarım olarak güzel, donanım olarak hayal kırıklığı, kamera özellikleri olarak şahane.. Ah be Nokia, yıllardır aynı görüştesin. Değiş artık. Yaptığın hatalar yüzünden millet sadece ve sadece göz boyamaca olan plastiklere gidiyor.
Haklısın Nokia nın değişmesi lazım gerçekten düşünce tarzı kötü biraz samsungu örnek alsınlar teknoloji donanım açısından

• Beğen
Tepkiler: PureFood
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Resimlerde benden olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
PureFood

PureFood

Üye

Haklısın Nokia nın değişmesi lazım gerçekten düşünce tarzı kötü biraz samsungu örnek alsınlar teknoloji donanım açısından

Abi tasarım bir numara, kamerasına zaten su döken yok, ama geri kalanı 920 ile aynı neredeyse... Kendi düşen ağlamaz. Ne kadar sevsek de doğruları da söylemek gerekir. Ha ama umarım 920'den daha çok satış rakamları yakalar da belini biraz daha doğrultur Nokia.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia ailesi genişlemeye devam edecek ama özellikleride gelişse çok güzel olacak hadi Nokia hızlan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazı konularda katılıyorum sizlere ve ben daha önce de demiştim, (özellikle donanım konusunda) nokia ağırdan alıp geri kalıyor geriden geliyor hep. Yani yap bir telefon ve en az 3 yıl teknolojisi eskimesin. Ama adamlar zaten 2 yılını doldurmuş teknolojiyi yeni çıkmış gibi telefonlarına ekliyorlar şok oluyorum. İnşallah bu değişecek diyorum, diliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

uMTOku

Üye
6630 vardı kamera onun gibi olmuş donanım olarak da aynı her türlü 920 sağ ol Nokia

Üst Alt