Nokia Kurşun Geçirmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Uzak Mesafeden Gelen Muhtemelen Etkisini Kaybetmiş Bir Mermidir. Tesirli Mesafeden 2 telefonu arda arda koysan Tüfekle atılan mermi geçer Ayrıca yinede güzel bir haber iyiki telefona denk gelmiş

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

larten123

larten123

Üye
:oha:

MaxipmaN

Üye
Uzak Mesafeden Gelen Muhtemelen Etkisini Kaybetmiş Bir Mermidir. Tesirli Mesafeden 2 telefonu arda arda koysan Tüfekle atılan mermi geçer Ayrıca yinede güzel bir haber iyiki telefona denk gelmiş

bencede ya da merimiyi sabri reyiz attıysa tamam da :ehe

• Beğen
Tepkiler: tragedie
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Jitou

Jitou

Üye
Amerikanın oyunu

avcitalip

avcitalip

Üye
o resimde telefonun arkası gözüküyor nasıl kurşun geçmemiş :ehe x2 de gorilla glass yok sanırım birde c6-01 e veya lumia 900 e kurşun atsınlarda görelim bakalım :ehe

- - - Eklendi - - -

Amerikanın oyunu

Bunların Hepsi Amerikanın Oyunları Sakın Kanmayın :ehe +1

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900 u balyozla onlarca defa vurarak zor parcaladilar bana oyle geliyor ki şu an elimdeki cihaz kurşun gecirmez:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kurşun ön taraftan gelmiş gibi ama. ben hikaye kısmına pek inanmadim

tempestshine

tempestshine

Üye
annemde var bu dışarı çıkarken kafama bağlıyım bali.ben hep kafa üstü düşerim de :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
lumia900 u balyozla onlarca defa vurarak zor parcaladilar bana oyle geliyor ki şu an elimdeki cihaz kurşun gecirmez:ehe

silahına göre değişir bence 12.7 MM lik bir uçaksavar mermisini getir bakalım nasıl geçirmiyor :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
silahına göre değişir bence 12.7 MM lik bir uçaksavar mermisini getir bakalım nasıl geçirmiyor :ehe

iyi niyetin icin teşekkurler en azindan 11.45 colt veya 5.65 desert aegla da diyebilirdin:ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
abandonware

abandonware

Üye
abi ha bildiğin takoz; bi zahmet geçirmesin :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
İphone olsa kursu gecirir hatta hizini arttirir :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt