-->SEİDS
Üye
Birkaç sene öncesine kadar müzik ve fotoğraf çekiminde kalite olarak SE nin eline hiçbir telefon su dökemezdi. Lakin son zamanlarda müzik değil ama fotoğraf çekiminde bu özelliğini kaptırdı.aynı telefonu 4 senedir kullanıyorum.
16 gb hafıza kartı aldım hala kasmıyor.görmemislik degil bızımkı.zevk meselesı.ben 3 ayda bi üst modeli cıkmıs die telefon almam.
asıl görmemislik odur.
her telefonun her modeli farklıdır ama nokia çığır açmıştır bazı konularda kabul etmek lazım ben telefon alırken onun 1yıl sonra eskiyeceğini ve beni tatmin etmiyeceğini biliyorum o yüzden nokia alıyorum herzman gelişen bir marka ve hertürlü piyasası olan bir telefon ama diğer markaların böyle bir durumu yok bunu bir düşünmek lazım kalitede burda ortaya çıkıyor zaten sony erickson alacağıma 3310 alırım daha iyi[/OTE]
senin hiç sony ericsson kullanmadığın belli
arkadaşım sen o tarihe karışmış müzeye kakmış 3310 u al kullan arada sırada sony ericson kullananlara hava atarsın fakat havan sömesin dikkat et
1)Sony Ericsson 2008 yılında 12MP telefonunu üretti ve telefonların garantisi bitmeye az bir zaman kalmıştır
ve senin herzman gelişen bir marka dediğin Nokia ise 12MP telefonunu 2010 yılında üretecekmiş
2)Sony Ericsson cep telefonlarında Symbian O.S.-Windows Mobil ve Google Android O.S. işletim sistemiyle 3 işletim sistemi kullanmaktadır
Ve senin Nokia şu anda ikinci işletim sistemine geçti ve bir adet cihazı var ve Türkiye de yok
Sony Ericsson her zaman gelişen ve hep yenilikçi bir marka
örnek sony ericsson xperia x2 videolarını izleyin adamlar nasıl menü yapmış görün hayran kalmazsanız size denilecek birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?