ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
bence fiyat ne olursa olsun türk insanı symbian falan dinlemez üşüşür söyleyeyim
yani işte bizim karşı komşu alır mesela hava atmayı severkamerası için alanlar olacak büyük ihtimal işletim sistemini çok da takmayanlar
kamerası için alanlar olacak büyük ihtimal işletim sistemini çok da takmayanlar
işletim sitemi kötü değil de biraz noksanları var diyelim belirttiğin gibi.. en azında of bu da alınmaz denecek bir telefon değil gibi geliyor bana
aslında işletim sistemi kötü değilki sadece oyun ve flash player eksik bu cihazı alacaklar oyunu pek takmaz ama flash sıkıntı edebilirler
yani işte bizim karşı komşu alır mesela hava atmayı sever
iyiymiş makulön siparişe açılmış fiyat 775 dolar.
ön siparişe açılmış fiyat 775 dolar.
işletim sitemi kötü değil de biraz noksanları var diyelim belirttiğin gibi.. en azında of bu da alınmaz denecek bir telefon değil gibi geliyor bana
- - - Eklendi - - -
telefon ile hava atmak.. enterasan aslındabak bak nasıl fotoğraf çekiyo benim telefon senin ki çekiyo mu
İşte bu alınır dencek bi telefon bence tek eksiği flash playerdır
bi anlık İphone hevesimden vazgeçmeme sebep olmadı değil açıkcasıtelefon alcam ama her gün yeni marka yeni model ha biraz durulsun derken 5800 ile kaldık
öyle beklersen ömrü billah alamazsın telefon
ben Lumia alacağım kısmetse ağustosta
808 PureView derim gider Glaxy S3 alırım böyle de daldan dala bi huyum varsamsung telefon bakmaya diye gittim zamanında 5800'ı paketledim geldim
biraz daha araştır bence lumialar gelecek canavar gibi makineler808 PureView derim gider Glaxy S3 alırım böyle de daldan dala bi huyum varsamsung telefon bakmaya diye gittim zamanında 5800'ı paketledim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?