Nokia, İtalya'daki Lumia 920 talebini karşılamaya çalışıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, İtalya'daki Lumia 920 talebini karşılamaya çalışıyor...

Nokia, aşırı yüksek talepten dolayı, daha cihazlar dağıtılmadan Lumia 920'yi sanal raflarda tutmakta güçlük çekmeye başladı.

İtalya'daki resmi mağaza NStore iki kez stok tüketti bile... Ve son haberlere göre 24 Ekim'den sonra verilen siparişlerin sahipleri, cihazlarına Kasım ayı ortası yerine ancak Kasım sonlarında, yani cihaz TIM v.b operatörlere geldikten sonra kavuşabilecekler.

Haberde, mağazadan kargolama aşamasında biraz gecikme olacağı belirtiliyor. Bilindiği gibi Nokia Store kendisine satış ve kargo için ayrılan ilk partinin stoklarını tüketmişti.

Umarız bu durum kalıcı bir sıkıntı doğurmaz. Müşterilerin siparişlerine gecikmeli yerine erken kavuşması her zaman en iyisidir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eee bu kadarini nokia bile beklemiyordu. Gerci ben uyarmiştim hazirlikli olun cok buyuk satiş rakamlarina ulaşicak bu cihaz diye ama dinletemedim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
eee bu kadarini nokia bile beklemiyordu. Gerci ben uyarmiştim hazirlikli olun cok buyuk satiş rakamlarina ulaşicak bu cihaz diye ama dinletemedim.

Elop, talebi karşılayabilmek için çalışanlara bayram izni vermiyormuş :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pirenuri

pirenuri

Üye
ya az daha once cikaricaklardi millet s3 felan aldi tabi akilli adanlar l920yi brkliyorlar ama sabirsiz olanlar ise s3 u aldilar haklilarda ne kadar bekleyebilirlerki (umarim sozlerim yanlis anlasilmaz)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Diğer ülkelerdeki aşırı talep bize geliş takvimini etkilemez inşallah :sukur:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnsallah bu yogun talebe yetisebilmek icin hatali cihaz sayisi artmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:evet:

doctorrr

doctorrr

Üye
her şey güzel olacak :pro2:

NUD

NUD

Üye
Lumia artık bir yaşam biçimi olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt