Madem Microsoft Nokia yı aldı o zaman Apple gibi başka cihazlarda wp kullanılmasına izin vermesin ?
Doğru diyorsun abicim
olsun be kardeşim biz söyleyelim de birileri bir yerde bu adamlar demişti der. Ne demişler "halik bilmezse malik bilir"![]()
yalnız affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum "halik bilmezse malik bilir" değil de çünkü anlam çok çok farklı oluyor. Doğrusu "balık bilmezse Halık bilir" olmalı 
Nokia artık üretici bir firma değil. Bundan sonra lumia ve asha Microsoft malı, hadi lumia tamamda bu adamlar asha ile ne yapacak!Peki Arkadaşlar nokia bundan sonra sadece akıllı telefon mu üretecek yoksa asha serisine de devam edecek ?

Nokia artık üretici bir firma değil. Bundan sonra lumia ve asha Microsoft malı, hadi lumia tamamda bu adamlar asha ile ne yapacak!![]()
Artık şikayetçi olmaz çünkü nokia artık Microsoft un
Bakalım Microsoft ne hale getirecek Nokia'yı.
Etrafta wp8 light gibisinden kırpılmış bir işletim sistemine çevirip wp8e geçiş cihazı olarak kullanabilirler diye bir söylenti var ama bana çok saçma geldi. Asha serisi gelişmemiş ülke pazarında çok satan bir seriymiş belki o gelirden mahrum kalmayalım düşüncesiyle almış da olabilirler.