Nokia İsmiyle Devam (Resmi Kaynak)

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Yav bir sdn ye giriyim dedim öyle haberler varki yemin ediyorum androide geçiyordum benim lumia kullanmamın sebebi wp falandeil sadece NOKİA öyle Bi anlattılar ki Nokia ismi yok oldu sandım ben kullandığım telefonda NOKİA logosunu görmezsem ha iphone kullanmışım ha htc ha samsung. Sonra babamın N95 çaldı Nokia tune ile duygulandım neyse ki bu haber yetişti o deil papakudioflu nun yazığınıda okumamıştım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Madem Microsoft Nokia yı aldı o zaman Apple gibi başka cihazlarda wp kullanılmasına izin vermesin ?

Microsoft'un amacıda bu değil mi zaten, boşuna almadılar herhalde. Adamlar bir apple olma derdindeler şuan. Zaten bu saatten sonra Samsugn ve HTC'de gönüllü olarak wp'lu cihaz üretmek istemez.

- - - Eklendi - - -

olsun be kardeşim biz söyleyelim de birileri bir yerde bu adamlar demişti der. Ne demişler "halik bilmezse malik bilir" :)
Doğru diyorsun abicim :oke: yalnız affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum "halik bilmezse malik bilir" değil de çünkü anlam çok çok farklı oluyor. Doğrusu "balık bilmezse Halık bilir" olmalı :utan

SLH.55

SLH.55

Üye
Haber iyi iyi :oke: :tşk:

man20

man20

Üye
arkadaşlar ali kemal abinin her sölediğine inanın. unutmayın ki ali kemal abinin bilip bizim bilmediğimiz şeyler var (örn: offtherecord bilgileri) bu bilgileri sadece o tanıtıma gidenler biliyor ya da sadece ali kemal abi. ali kemal abi bunun olucağını taaa o zamanlardan biliyodu (bence)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Peki Arkadaşlar nokia bundan sonra sadece akıllı telefon mu üretecek yoksa asha serisine de devam edecek ?

sekajmer

sekajmer

Üye
İphone çıktığında 5800 kraldı. Yani Nokia ismi bizde duygusallık yaratıyor. Ne derseniz deyin tepkim hep bu olacaktır isim değişirse ben yokum o günden itibaren o kadar. Kaliteyi piyasaya süren markadır o, değişemez, değiştirilemez.

Adilx05

Adilx05

Üye
Nokia Efsane Bi İsim Yahu Sadece Markaya Telefon Satıyo Yani Çoğuna İsmi Değiştirse İyice Biter :oke:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bir fenerbahce birde nokıa .... vazgeçilmezlerim fenerbahceyi şike olayı yıktı nokıa yı microsoft..

benim aklıma şu geliyor acaba bu geciken güncellemeler bilinçlimi yapıldı malum konuda açmıştım nokıa microsoft tan şikayetci diye ortada güzel cihazlar vardı ama geciken güncellemeler beklenen satışları etkiledi ve kaçınılmaz son.... tabii bu benim şahsi fikrim

- - - Eklendi - - -

senden nefret ediyorum microsoft...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki Arkadaşlar nokia bundan sonra sadece akıllı telefon mu üretecek yoksa asha serisine de devam edecek ?
Nokia artık üretici bir firma değil. Bundan sonra lumia ve asha Microsoft malı, hadi lumia tamamda bu adamlar asha ile ne yapacak! :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia artık üretici bir firma değil. Bundan sonra lumia ve asha Microsoft malı, hadi lumia tamamda bu adamlar asha ile ne yapacak! :hmmm

Etrafta wp8 light gibisinden kırpılmış bir işletim sistemine çevirip wp8e geçiş cihazı olarak kullanabilirler diye bir söylenti var ama bana çok saçma geldi. Asha serisi gelişmemiş ülke pazarında çok satan bir seriymiş belki o gelirden mahrum kalmayalım düşüncesiyle almış da olabilirler.

saynesim

saynesim

Üye
Artık şikayetçi olmaz çünkü nokia artık Microsoft un

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bakalım Microsoft ne hale getirecek Nokia'yı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Etrafta wp8 light gibisinden kırpılmış bir işletim sistemine çevirip wp8e geçiş cihazı olarak kullanabilirler diye bir söylenti var ama bana çok saçma geldi. Asha serisi gelişmemiş ülke pazarında çok satan bir seriymiş belki o gelirden mahrum kalmayalım düşüncesiyle almış da olabilirler.

O zaman Hindistan'da gideri var desene. :)

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bu kadar kötü değil zamanında HTC de Microsoft undu ama sonradan ayrıldı

Takipçi Satın Al

Üst Alt