Nokia İsmiyle Devam (Resmi Kaynak)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia İsmiyle Devam (Resmi Kaynak)
Microsoft tarafından satın alınan Nokia‘ın lumia serisini hem Windows phone'yi de önemli açından yükseltecektir.“Nokia ve Lumia ” isimleri devam edecek mi?
Bu sorular üzerinden bir çok uydurma haber çıkmasına dair,
Bugün Nokia tarafından resmi bir açıklama geldi işte:
Nokia ve Microsoft tarafından yapılan anlaşma da Nokia ve Lumia isimlerinin devam edeceğini belirtilmiştir.
Nokia ismi Microsoft tarafından 10 yıllık kullanıma sürülecektir.Nokia ve Microsoft benzer ürün ürütme ve kalitesine sahip olan markadır.
İşte bu kaliteye sahip olan markalar da Nokia ve Lumia isimlerini devam ettirecektir.Microsft’un isteğine göre telefon dizayn işini Nokia tarafından üretilecektir.
Nokia's Tuula Rytilä (via Conversations)
Nokia cihazları ve hizmetleri hakkında soruları yanıtlamak için Nokia's Tuula Rytilä buluştuk.
Yeni Telefonlarda Artık Nokia damgası vurulmayacak mı?
Microsoft on yıl boyunca cep telefonlarında Nokia marka kullanmak için lisans satın alacak. Ayrıca 'Lumia' ve 'Asha' marka satın alacak.
Bu Microsoft'un mülkiyet altında üretilen yeni telefonlar etkili yeni Nokia akıllı telefonlar ile aynı istikrarlı olacağını işaret etmek önemlidir. Tasarım ve üretim ekipleri Microsoft katılacak. Stefan Pannenbecker bir süre Nokia'nın donanım tasarımı başkanı olmuştur ve Nokia'da tasarımı.

Türe

Türe

Üye
Nokoa üretse de Microsoft markası koysa ne olacak ki ? Takıntı etmeyin.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia bir markadır, Samsung, Apple yokken, Nokia vardı. Bu marka ismini değiştirmek akıl karî değildir.. Kim satın alırsa alsın, bunu aklından geçiremez herhalde.

ÖEY

ÖEY

Üye
Gelen tepkiler üzerine MS ve Nokia'dan bir nevi ortamı yumuşatma çalışması diyebiliriz bu açıklamalara. MS, 10 yıl boyunca Nokia Lumia tarzında isimlerle yoluna devam edecek ardından zaten işler yolunda giderse Nokia ismini tamamen satın alabilir bence. Telefon dizayn işini Nokia'nın yapmaya devam edeceği belliydi zaten.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Madem Microsoft Nokia yı aldı o zaman Apple gibi başka cihazlarda wp kullanılmasına izin vermesin ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Konuyu dağıtmıyorum zaten. Konuyla gayet ilgili bir soru. Moderator gibi davranıyorsun.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gereksiz tartişmalara girmeyin.

Bu arada isim olayinin bu şekilde devam edecegini ben daha ilk gunden belirtmiştim. Yani bana inanmadiniz da ille resmi aciklama mi beklediniz. :hih:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, ceza87 ve Oğuzhan
parberk99

parberk99

Üye
Oh iyi oldu ben ismi kullanmaz diye düşünüyordum

dakamon

dakamon

Üye
Google translate?

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Bu arada isim olayinin bu şekilde devam edecegini ben daha ilk gunden belirtmiştim. Yani bana inanmadiniz da ille resmi aciklama mi beklediniz. :hih:

Bizi resmi kaynak olarak görmüyorlar abi haftalar öncesinden söylüyoruz ama nafile inanmıyorlar:D

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Bizi resmi kaynak olarak görmüyorlar abi haftalar öncesinden söylüyoruz ama nafile inanmıyorlar:D

olsun be kardeşim biz söyleyelim de birileri bir yerde bu adamlar demişti der. Ne demişler "halik bilmezse malik bilir" :)

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, OttomaN TigeR ve EroL
mesutcinik

mesutcinik

Üye
güzel haber :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
gereksiz tartişmalara girmeyin.

Yok abi öyle değil, dünden beri bir sürü haber dolanıyor etrafta. İnsanların kafası karıştı artık. Bir Allah'ın kulu da çıkıp anlaşmayla ilgili detayları düzgün bir şekilde açıklamadı. Bu yüzden insanların aklında pek çok yanlış, hatalı bilgi mevcut. Hani diyorum moderatörlerimiz olarak MS & Nokia satışıyla ilgili herkesin daha sağlıklı bilgilenmesi açısından detayları anlatan bir yazı hazırlamayı düşünür müsünüz? :islik Please, please, please :D:D

Hagios

Hagios

Üye
Nokoa üretse de Microsoft markası koysa ne olacak ki ? Takıntı etmeyin.
Bazı arkadaşlar Nokia benim için bitmiştir gibi tabirler bile kullandı.Önemseyenler vardı ama dediğimize geldiler sonunda :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ayrıca ben bile tam olarak anlamamışım dünkü haberleri ki yeni öğrenmiş gibi oldum Nokia isminin MS tarafından 10 yıl boyunca kullanılacağını :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia köklü bir marka olduğundan ismi değiştirmek yanlış olacağı gibi eğer illa değişecekse bunu sistem tam oturduktan sonra zamana yayıp Wp ve alt modeller olarak açabilir tabi başka bir çok isim bulabilirler firma onların beni ilgilendirmez onu da onlar düşünsün

SheFy

SheFy

Üye
Cep telefonları geneldeki konuda ben de değişmez dedim orda 10-15 kişi değişcek açıklandı falan diyorlardı. Ben değişeceğine ihtimal dahi vermemiştim. Hiç mantıklı gelmiyordu. İsim değişeceksen nokia yı alacağına işçilerini al

Takipçi Satın Al

Üst Alt