Nokia İnternet sorunu !!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wodoo18

Üye
    Konu Sahibi
Nokia İnternet sorunu !!!!!!!!!!
Arkadaşlar nokia C5-03 Var bende ve Internete baglanmıyor Hattan degıl tel ıle alakalı Cunku hattı baska bır telefona taktıgımda net normal calısıyor Internet ayarlarını ıstedım *3636# 5-1 kombinasyonunu yaptım Müşteri hizmetlerini aradım istedim gene gelmedi gene gelmedi :S Web e tıklıyorum 'Baglantı kurulamıyor' yazıyor hatası verıyor ....S

hakan_710

hakan_710

Üye
herşeyi düzgün yaptığına eminsen hard format atmayı dene *#0000# yapıp yazılım sürümünü de yazar mısın eğer eski sürüm ise o yüzden de kaynaklanabilir.ayrıca daha önce kullanabiliyo muydun? bu sorulara cvp verirsen yardımcı olmaya çalışırım

graphix11

graphix11

Üye
bencede. Surumden kaynaklanan bi sorun olabilir. Opera nın son surumunu indir. Ordan ayar yap. Benimde oyle bir sorunum vardı.

sysrap96

Üye
Arkadaşım bende de aynı sorun var. Wlan'dan bağlanıyorum bağlantı başarılı diyor. Fakat herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda bağlantı kullanılamıyor hatası alıyorum. Eğer çözebildiysen bana da yardım et :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım ben sorunu çözdüm. Hiçbir şey yapmadım sadece modemi kapatıp açtım umarım senin sorunun da böyle basıt bir şeydir :D Bi tek onu denememiştim son umudumdu. Çok mutluyum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt