nokia internet pc access

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muli2906

Üye
    Konu Sahibi
nokia internet pc access
arkadaslar internette defalarca aramama ragmen nokia internet access programini bulamadim nokia ovi suit programi isime yaramiyor n8'i pc ye baglayip facebook baglandigmda facebooktaki oyunlari internet access programiyla sorunsuz oynuyorum fakat ovi suitten baglandigmda server hatasi aliyorum facebooktaki oyunlari acamiyorum kisacasi nokia internet access programinin setup'i lazim n8 anna yada n8in ilk versiyonunu kullanan varsa tlfn hafizasindan private klasorunde bu program varmis buraya foruma o programi atabilirmi

kemaloguz

Üye
bu program arşivinde olan yok mu ?

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
arkadasim bende nokia 603 var usb kablosuyla bagliyorum sonra modem olarak kullan a basiyorum hic sorun olmuyo sen de dene

larten123

larten123

Üye
arkadasim bende nokia 603 var usb kablosuyla bagliyorum sonra modem olarak kullan a basiyorum hic sorun olmuyo sen de dene

normal olan o zaten telefonunu bilgisayara bağlayıp telefonundan modem olarak kullanı seç zaten bilgisayarında program yoksa yükleme penceresi çıkar oradan yükleyebilirsin :oke:

najanaja

najanaja

Üye
Bi aralar elimde vardı kullandığım bi proydu sonra kullanmadığımdan arşivimden silmişim :) daha öncede istenmişti nokia sitesinde vardı link vermiştim ama nokia da kaldırmış sanırım proyu linkler gidik :) Ama tekrar bulduverdim :) bulunmaz diye bişey yoktur eğer bişey nette varsa illaki bulunur :) buraya ekleyecektim ama istekler oluyo diye bu sefer paylaşıma sundum onaylandığı zaman buradan indirebilirsin kardeşim :oke:

PC < - > Symbian^3 Cep Bağlantı Araçları

- - - Eklendi - - -

Buyur kardeş moderatörlerimiz hızlı onaylandı bile :)

http://www.maxicep.com/pc-symbian-3...t-access-v1-1-high-speed-internet-731116.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt