Nokia icra kurulu başkanı ceosunu savundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia icra kurulu başkanı ceosunu savundu

Evet başlıktan da anlaşılacagı üzere Nokia icra kurulu başkanı bir çok eleştiri alan Nokia ceosu stephan elopu savundu.Fin günlük gazetelerinden Sanomata konuşan Nokia başkanı Risto Siilasmaa yönetim kurulu olarak şirket ceosu stephan elopun arkasında olduklarını söyledi.
Siilasmaa:aslında o çok agır eleştiriliyor fakat Nokia raporları sıkıntıların 2008 yılından itibaren başladıgını gösteriyor.Stephan Elop sayesinde piyasaya her zamankinden daha hızlı daha yeni işletim sistemleri sunmamız mümkün olmuştur.
Nokia windows phone işletim sistemi lehine neden symbiandan vazgeçti sorusuna:Symbian tabanlı telefonlar 2008 yılından bu yana %60 pazar payını eriterek bizi kurtaramayacak duruma gelmişti.
son olarak nokia başkanı:olumlu gelecege dogru çalışmaktan memnuniyet duyarken diger taraftankaçınılmaz acı kararlarla yüzleşmek zorundaydık ve bunları yaşadık.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
haber için teşekkürler.

başkana da: :sahan2:

klongs

klongs

Üye
​şıracının şahidi bozacıdır :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne alakasi var mehmet şiraci bozaci olayiyla adam şirketin sahibi kime ne şahitlik yapsin.

klongs

klongs

Üye
gerçi adam ekmeğini ordan kazanıyor ters bir şey söylese kovulabilir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu nokia android kullanmış olsaydı, ahada buraya yazıyom şimdi ne samsung ne apple vardı.ama hıyarlık ettiler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia acik kaynak kodlu yazilim kullansaydi once symbian kapatilmaz daha sonra da meego'dan vazgecmezdi.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
StunnerDead

StunnerDead

Üye
elop ajan beyler

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben Elop'u da Microsoft işbirliğini de seviyorum.Artık daha fazla can çekiştirmeden Microsoft Nokia'yı satın alsa da bitse şu çile.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji ve Elektr0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...