Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Güvenlik Kodunu Mu Unuttunuz ? Hemen Bulalim :)
Sponsorlu Bağlantılar
nedim64
Üye
benim nokıa 6233 olmuo kardeş
MK7406
Üye
öyle saçmalık olmaz
telefonla bağlantı mı kuruyo sanki eski modellerde belki olabilir.
aa5bb
Üye
olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
--------------- Ekleme ---------------
yardim edin lutfen
fbforever
Üye
yeni nesil telefonlarda bulunmuyor bu kod...!!!
enesyıldırım
Üye
ben yazınca olmuyor ben 2. el aldın telefonu ne yapabilirim çıldıracağım
lion_furkan
Üye
kardeş telefon 5 haneden faz a istemio ama orda 9-10 haneli sayı gelio bende anlamadım gitti ben genede giriom bu seferde kod hatası dio anlamadım gitti walla bi yardım edin hayrına.................
hayriözbek
Üye
çalısmıo arkadaslar 10 haneli şifre veriyo benm 6233 ün güvenlik kodu yok imei yi o siteye yazıyorum gelen şifreyi tele yazıyorum yanlıs dio alakası yok bence o sitenin..
roqa99
Üye
arkadaşım olmuyor bu yöntem. nokia 11 10 modeli. benim kilitli kalmadı ama bir işlem için güvenlik istiyor onun için kırmak istiyorum
ali<>
Üye
evet
by_axu
Üye
olmuyor hacılar ben 1110 için denedim ama yemedi ya. verdiği kod patlak çıkıyor valla .. yinede teşekkürler...
oguzbar
Üye
2630 da olmuyo baska yolu yok mu ya
haykolik_00
Üye
yha ben denedım olmuo:S kod hatası dıo:S
sansar0001
Üye
denedim olmadıı yaaa
Aziz™
Üye
denedim ama olmadı benim tel 6120c denedim şifre degiştirecem vede format atcam hep kod hatası veryor olmadı ama bu genel 6120c lerdeki güvenlik sorunu biraz daha fazla ugraştırıcı anlayan varsa yardım etsın saolun
arkadaş benimkini bulamadı bunları yabancı telefonlara girmek içinmi yoksa istiyorsunuz,eğer tahminim doğru ise sorumlusu ben değilim yinede emeğinize tşk ederim ama olmuyor