İndeks ADSL şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ADSL şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim
ADSL şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim

Merhaba arkadaşlar bu konuda sizler için adsl şifresi öğrenme ile ilgili bazı bilgiler vereceğim.
Öncelikle her insan adsl şifresini unutabilir sonuçta onlarca farklı şifre kullanıyoruz.

ADSL Şifresi Nedir?

ADSL şifresi ile modem arayüzüne girmenizi sağlayan bir şifredir. Bu şifre ile kendinize özel port açabilir, güvenlik duvarı ayarlarını yönetebilir, wifi şifre değiştirebilir ve daha bir çok farklı modem ayarını dilediğiniz gibi kurcalayabilirsiniz.


ADSL şifresini nasıl öğrenirim ?

her marka model modemin şifresi farklı olabiliyor. Forumumuz da yer alan konulardan bu marka modeller için bulunan farklı farklı modem arayüzüne giriş şifrelerine göz atabilirsiniz.
Bilgisayarınız wifi veya kablolu bir şekilde internete bağlı olsun ( şifresini öğrenmek istediğiniz modeme )
Ardından internet tarayıcısnı açın ve arama kısmına ( en üstte bulunan adres çubuğuna ) 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 yazarak enter tuşuna basın.
Karşınıza modem arayüz ekranı gelecektir ( gelmezse bilgisayarınızdan komut penceresini açın arama kısmına cmd yazarak açabilirsiniz. CMD ekranına ipconfig kodunu yazın ve karşınıza ip adresi gelecektir onu tarayıcıda adres kısmına yazarak giriş yapabilirsiniz )
Genellikle kullanıcı adı admin şifre 1234 - 12345 - ttnet - superonline - süperonline oluyor. Veya kullanıcı adına da ttnet yazarak yada superonline yazarak bu şifreleri deneyin. Çözüm olmazsa modem marka ve modelini yazarak sitemizden veya google üzerinden arama yapabilir ve modem şifresini öğrenebilirsiniz.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tşkler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt