yamakas-i
Üye
Nokia Güncelleştirme (Allah için yardım ya hiç kimsemi bilmiyor):(
Arkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz şimdi sorunlarımi sorular halinde yazayım SORU1;ben 1 gb internet paketi aldım ve internette dolaşmama rağmen güncelleştirmek istediğim zaman güncellemeleri kontrol et diyorum bağlanıyor diyor ve bekliyorum sonra bu çıkıyor güncellemeler kontrol ediliyor diyor ve 5 dk fazla bekliyorum inanın ve daha sonra tekrar deneyin gibi bir şeyler çıkıyor düşündümde telde kontor yok ama 1 gb internetim var lütfen bilgilendirirseniz çok mutlu olurum SORU2;ben acemi bi kullanıcıyım teli 1 soru ile güncelliyemezsem mecburi nokia suite varmış ona başvurucagim şimdi teli pc suite ile güncelleştirsem tel deki numaralar ve mesajlar görüntüler müzikler silinirmi birde bir şey duydum ordan güncelleştirsek telefon dili ıngilizce oluyormus doğrumu yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler TEL ÖZELLIKLERI YAZILIM SÜRÜMÜ;v12.6.092 YAZILIM SÜRÜMÜ TARIHI;28.01.10 DIL PAKETI;02 MODEL;5235 TÜR;RM-588 SON GÜNCELLEME;güncellenmedi INŞALLAH IYI ANLATABILMISIM DERDIMI ILÇEDE OTURUYORUM SAKIN NOKIA SERVISINE YOLLA DEMEYIN LÜTFEN 
. yüklediğinde bi deişiklik yokmuş gibi hissedebilirsin. yazılımın değiştiğini yıldız,kare0000kare bas gösterir yazılımın güncelleşip güncelleşmediğini.