Nokia Güncelleştirme (Allah için yardım ya hiç kimsemi bilmiyor):(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakas-i

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Güncelleştirme (Allah için yardım ya hiç kimsemi bilmiyor):(
Arkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz şimdi sorunlarımi sorular halinde yazayım SORU1;ben 1 gb internet paketi aldım ve internette dolaşmama rağmen güncelleştirmek istediğim zaman güncellemeleri kontrol et diyorum bağlanıyor diyor ve bekliyorum sonra bu çıkıyor güncellemeler kontrol ediliyor diyor ve 5 dk fazla bekliyorum inanın ve daha sonra tekrar deneyin gibi bir şeyler çıkıyor düşündümde telde kontor yok ama 1 gb internetim var lütfen bilgilendirirseniz çok mutlu olurum SORU2;ben acemi bi kullanıcıyım teli 1 soru ile güncelliyemezsem mecburi nokia suite varmış ona başvurucagim şimdi teli pc suite ile güncelleştirsem tel deki numaralar ve mesajlar görüntüler müzikler silinirmi birde bir şey duydum ordan güncelleştirsek telefon dili ıngilizce oluyormus doğrumu yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler TEL ÖZELLIKLERI YAZILIM SÜRÜMÜ;v12.6.092 YAZILIM SÜRÜMÜ TARIHI;28.01.10 DIL PAKETI;02 MODEL;5235 TÜR;RM-588 SON GÜNCELLEME;güncellenmedi INŞALLAH IYI ANLATABILMISIM DERDIMI ILÇEDE OTURUYORUM SAKIN NOKIA SERVISINE YOLLA DEMEYIN LÜTFEN ;)

leonardo08

leonardo08

Üye
Yorum Silindi

ecel54

ecel54

Üye
telefondan güncelleştirme olayını bilmem ama pc den güncelleştireeksen ovi suite yükle ovi suite gir ve telefonunu bağla. sonrada üsttke menüden güncelleştirmelere gir. telefonuna uygun bir güncelleştirme varsa gösterir. güncelleştirmeye tıkla sonra biraz bekletir ve bilgilerinin yedeklensinmi diye sorar sende evet de yazılımı indirir ve sonra kurar. kurma işlemi biraz sürer ve kurduktan sonra yedeklediği bilgileri geri yükler ve teli açar :D. yüklediğinde bi deişiklik yokmuş gibi hissedebilirsin. yazılımın değiştiğini yıldız,kare0000kare bas gösterir yazılımın güncelleşip güncelleşmediğini.

• Beğen
Tepkiler: yamakas-i

xorionx

Üye
Arkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz şimdi sorunlarımi sorular halinde yazayım SORU1;ben 1 gb internet paketi aldım ve internette dolaşmama rağmen güncelleştirmek istediğim zaman güncellemeleri kontrol et diyorum bağlanıyor diyor ve bekliyorum sonra bu çıkıyor güncellemeler kontrol ediliyor diyor ve 5 dk fazla bekliyorum inanın ve daha sonra tekrar deneyin gibi bir şeyler çıkıyor düşündümde telde kontor yok ama 1 gb internetim var lütfen bilgilendirirseniz çok mutlu olurum SORU2;ben acemi bi kullanıcıyım teli 1 soru ile güncelliyemezsem mecburi nokia suite varmış ona başvurucagim şimdi teli pc suite ile güncelleştirsem tel deki numaralar ve mesajlar görüntüler müzikler silinirmi birde bir şey duydum ordan güncelleştirsek telefon dili ıngilizce oluyormus doğrumu yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler TEL ÖZELLIKLERI YAZILIM SÜRÜMÜ;v12.6.092 YAZILIM SÜRÜMÜ TARIHI;28.01.10 DIL PAKETI;02 MODEL;5235 TÜR;RM-588 SON GÜNCELLEME;güncellenmedi INŞALLAH IYI ANLATABILMISIM DERDIMI ILÇEDE OTURUYORUM SAKIN NOKIA SERVISINE YOLLA DEMEYIN LÜTFEN ;)

Arkadaşım güncellemeleri yüklediğinde herhangi bir öğen silinmez, (yani resim, müzik veya başka dosya) fakat her güncelleme öncesi yinede telefonunu yedeklemen tavsiye edilir. ayrıca indirdiğin güncellemenin dil paketini doğru seçersen telefonunun dili değişmez.

• Beğen
Tepkiler: yamakas-i

yamakas-i

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar yeni güncelleme yok diyor nasıl olur aldığımdan beri hiç güncellemedime dim teli telde tel güncellemedi diyor nedeni ne olabilir acaba

omerynd

omerynd

Üye
kardeş normalde güncelleme olması lazım fakat sana bir öneri phoenix programını araştır sitede nasıl kullanılacağını falan bulursun programı da bul yeniden yükle. Fakat phoenix ile yaparsan dosyalarının silinme ihtimali var normal güncellemede yok. Bunun için dosya yöneticisine gir yedekle kısmından telefonu yedekle hafıza kartına sonra basın ağırmasin

yamakas-i

Üye
    Konu Sahibi
Ya ışte dosyalarımın silinmesini istemiyorum ovi suite de tekrar denedim yeni 4 güncelleme buldu yükle diyorum hata veriyor sonra araçlara gir ordan tekrar dene diyor anlamadım gitti neden acaba böyle oluyor bulduğu güncellemeler burada şimdi,harita, müzik,1 tane daha var ama ismini unuttum

----------Eklendi @ 18:37:35 ---------- Yazıldı @ 17:32:14 ----------

arkadaşlar lütfen bu sorunu çözmeme yardım edin ya

----------Eklendi @ 20:25:12 ---------- Yazıldı @ 18:37:35 ----------

ARKADAŞLAR TELDEN KONTOR YÜKLÜ BIR ŞEKILDE GÜNCELLEME YAPTIM BURDA ŞIMDI.MÜZIK VE HARITALAR YÜKLENDI AMA *#0000# yaptığımda orda halen güncelleme yok diyor tekrar yapıyorum nokia dan bağlanıyor diyor güncelleme yok diyor ve tel halen eski versiyon lütfen yardım edin ya anıl baran arkadaşlar çok sevap a girersiniz vallahi kaç aydır deli olacam bu güncellemeleri yapamadım için forum da v50 nin çıktığı söyleniyor ama benimki ya0:(

dgrszz

dgrszz

Üye
tele hard format at dil kodunu degistirmeyı unutma dostum

yamakas-i

Üye
    Konu Sahibi
haftada 1 defa hard format atıyorum kardeş yeni attım yine olmadı tel de güncellenmedi diyor ovi suitte tel güncel diyor anlamadım gitti dil kodu diyon ovi ve telde dil kodu diye bir şey görmedim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt