Nokia Gelecekte Mucize Malzemeyi Kullanabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordufuk

lordufuk

Üye
Haber icin teşekkürler

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Saglamlık malzeme kalitesi konusunda nokia zaten hep öndeydi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Bu malzeme hem sağlam hem de iyi bir iletken.

Yani çiplerin yapımında kullanılan silikonlar yerine bu Grafen gelirse hem sağlamlık artacak(düşme çarpmalarda lehim kopması çip kırılması gibi sorunlar kalmayacak) hem de iletkenlik arttığından güç tüketimi de düşecek(sürtünmeye harcanan enerji miktarı ciddi derecede azalacağı için daha az eleklrikle aynı işler yapılabilecek).Ve hafiflik de kazandıracak çünkü normal silikon tabanlı çiplerden çok daha hafif yapılı çipler geliştirilecek

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

NUD

NUD

Üye
Unutmayın ki hala birçok cep telefonu pantent i Nokia da

Türe

Türe

Üye
Malzeme , tasarım , kamera , hız , işlevsellik , siri (benim için bir + değil ) , 2. el fiyatlarının çok düşmemesi

DotMatrix

DotMatrix

Üye
Nokia'nın teknolojisini gereksiz klacak bir teknolojiyi Samsung CES'de tanıttı. Youm ekran araştırırsanız daha iyi bilgiye ulaşabilirsiniz.
Ekran bildiğiniz naylon test videoları vb. gösterimleri internette var. İsterseniz telefonu katlayıp cebinize dahi koyabilirsiniz. :)

fk555897

fk555897

Üye
Samsung'da buna benzer birşey yapmıştı.

Placebo-

Placebo-

Üye
Saydığınız nedenlerin hepsi öznel kavramlar onu ne yapacağız? :)

Türe

Türe

Üye
Saydığınız nedenlerin hepsi öznel kavramlar onu ne yapacağız? :)

Valla Ezgi senin de herşeye bir bahanen var kusura bakma. Telefon seçimi de kişiseldir o zaman en iyi telefon yoktur bu kadar basit.

Placebo-

Placebo-

Üye

benimki öznel değildi. ;)

Ha onu söyleyecektim bende. Oda market kapsamına girmez mi?

- - - Eklendi - - -

Valla Ezgi senin de herşeye bir bahanen var kusura bakma. Telefon seçimi de kişiseldir o zaman en iyi telefon yoktur bu kadar basit.

Tamam o zaman ben "L920'nin I5'ten eksiği uygulamadır" deyince alınıp, mırın kırın edilmemeli. Bu da benim öznel düşüncem çünkü. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt