MaxipmaN Üye mahzunikaya' Alıntı: Arkadaşlar bu kodlar NOKİA da ömür sayacı diye geçer. Yani telefonunuzun nekadar süre kulanıldıgını gösterir. Garanti değil! Genişletmek için tıkla ... 10saatcik mi hahahahhaa imkansız geçen sene elimden düşmedi oyun internet kökledim de kökledim
mahzunikaya' Alıntı: Arkadaşlar bu kodlar NOKİA da ömür sayacı diye geçer. Yani telefonunuzun nekadar süre kulanıldıgını gösterir. Garanti değil! Genişletmek için tıkla ... 10saatcik mi hahahahhaa imkansız geçen sene elimden düşmedi oyun internet kökledim de kökledim
İhtiyar007 Üye MaxipmaN' Alıntı: 10saatcik mi hahahahhaa imkansız geçen sene elimden düşmedi oyun internet kökledim de kökledim Genişletmek için tıkla ... mahzunikaya' Alıntı: Arkadaşlar bu kodlar NOKİA da ömür sayacı diye geçer. Yani telefonunuzun nekadar süre kulanıldıgını gösterir. Garanti değil! Genişletmek için tıkla ... Garanti değil ama kullanılma süresi hiç değil
MaxipmaN' Alıntı: 10saatcik mi hahahahhaa imkansız geçen sene elimden düşmedi oyun internet kökledim de kökledim Genişletmek için tıkla ... mahzunikaya' Alıntı: Arkadaşlar bu kodlar NOKİA da ömür sayacı diye geçer. Yani telefonunuzun nekadar süre kulanıldıgını gösterir. Garanti değil! Genişletmek için tıkla ... Garanti değil ama kullanılma süresi hiç değil