BRKTNL Üye Cidden konuşma süresiyle mi alakalı bu? Ben de ömür sayacı diye çıkıyor. 000151:48 diye bişey.
İhtiyar007 Üye BRKTNL' Alıntı: Cidden konuşma süresiyle mi alakalı bu? Ben de ömür sayacı diye çıkıyor. 000151:48 diye bişey. Genişletmek için tıkla ... evet
BRKTNL' Alıntı: Cidden konuşma süresiyle mi alakalı bu? Ben de ömür sayacı diye çıkıyor. 000151:48 diye bişey. Genişletmek için tıkla ... evet
fatih54102 Üye gabriel4212' Alıntı: o zaman yanlış bilgi konu kapansin Genişletmek için tıkla ... Hayır aslında doğru bilgi ama garanti süresi öğrenme sadece eski sürümlerde (s60v3) gibi çalışır. Hatta renksiz telefonlarda bile çalışır.
gabriel4212' Alıntı: o zaman yanlış bilgi konu kapansin Genişletmek için tıkla ... Hayır aslında doğru bilgi ama garanti süresi öğrenme sadece eski sürümlerde (s60v3) gibi çalışır. Hatta renksiz telefonlarda bile çalışır.
İhtiyar007 Üye fatih54102' Alıntı: Hayır aslında doğru bilgi ama garanti süresi öğrenme sadece eski sürümlerde (s60v3) gibi çalışır. Hatta renksiz telefonlarda bile çalışır. Genişletmek için tıkla ... o zaman S^3 bölümünden s60v3 bölümüne taşınsın
fatih54102' Alıntı: Hayır aslında doğru bilgi ama garanti süresi öğrenme sadece eski sürümlerde (s60v3) gibi çalışır. Hatta renksiz telefonlarda bile çalışır. Genişletmek için tıkla ... o zaman S^3 bölümünden s60v3 bölümüne taşınsın
BRKTNL Üye Symbian Pro' Alıntı: o zaman S^3 bölümünden s60v3 bölümüne taşınsın Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
Symbian Pro' Alıntı: o zaman S^3 bölümünden s60v3 bölümüne taşınsın Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
bayon Üye hayır onda da denedim (n95) konuşma süresini gösteriyo. Çünkü 2 dk konuşma yaptım iki arttı son hane 000409.53
hayır onda da denedim (n95) konuşma süresini gösteriyo. Çünkü 2 dk konuşma yaptım iki arttı son hane 000409.53
İhtiyar007 Üye MaxipmaN' Alıntı: konuşma süresi değil o 10:59 diyo bende ama 29 dakika arama yapmışım 1 aydır Genişletmek için tıkla ... Telefonla şimdiye kadar yaptığın görüşme
MaxipmaN' Alıntı: konuşma süresi değil o 10:59 diyo bende ama 29 dakika arama yapmışım 1 aydır Genişletmek için tıkla ... Telefonla şimdiye kadar yaptığın görüşme
İhtiyar007 Üye MaxipmaN' Alıntı: 10saattse normaldir ben telefonla fazla konuşmam face ve sms daha çok Genişletmek için tıkla ... Evet
MaxipmaN' Alıntı: 10saattse normaldir ben telefonla fazla konuşmam face ve sms daha çok Genişletmek için tıkla ... Evet
İhtiyar007 Üye MaxipmaN' Alıntı: demin annemle konuştum 30sn 10.58 olmuş Genişletmek için tıkla ... Allah Allah
PYTHONs Üye MaxipmaN' Alıntı: ölüyo telefon yaşasın Genişletmek için tıkla ... yeni cihaz alma umudu ve C6-01 den kurtulma şansı
MaxipmaN' Alıntı: ölüyo telefon yaşasın Genişletmek için tıkla ... yeni cihaz alma umudu ve C6-01 den kurtulma şansı
PYTHONs Üye MaxipmaN' Alıntı: nasıl hızlı azaltcam acaba azalır tabi 22kasımda garantisi son belki daha az Genişletmek için tıkla ... 2-3 defa duvara çarpmana bakar aaa telefon düşmüş tüğhhh
MaxipmaN' Alıntı: nasıl hızlı azaltcam acaba azalır tabi 22kasımda garantisi son belki daha az Genişletmek için tıkla ... 2-3 defa duvara çarpmana bakar aaa telefon düşmüş tüğhhh
mahzunikaya Üye Dogus Pertez' Alıntı: Nokia Garanti Süresi, Nokia Garanti Sorgulama Nokia cep telefonu garanti sorgulama için; Doğru tuş sıralamasıyla Nokia cep telefonunuzun garanti menüsüne girebilirsiniz. Cihazın ne zaman üretildiğini ve satıldığını öğrenebilirsiniz. Kod: *#92702689# Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar bu kodlar NOKİA da ömür sayacı diye geçer. Yani telefonunuzun nekadar süre kulanıldıgını gösterir. Garanti değil!
Dogus Pertez' Alıntı: Nokia Garanti Süresi, Nokia Garanti Sorgulama Nokia cep telefonu garanti sorgulama için; Doğru tuş sıralamasıyla Nokia cep telefonunuzun garanti menüsüne girebilirsiniz. Cihazın ne zaman üretildiğini ve satıldığını öğrenebilirsiniz. Kod: *#92702689# Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar bu kodlar NOKİA da ömür sayacı diye geçer. Yani telefonunuzun nekadar süre kulanıldıgını gösterir. Garanti değil!