El~PisToLeRo
Üye
seninle aynı seviyeye inmeyeceğim
şu dipnota bakmayı unutmuşsun
dipnot: Kvk bakıyor demek çok yanlış bir yorum bence... Kvk bakabilir yalnız parça ve teknik servis elemanı bulmak kolay değildir bazı telefonların...
Yine iyi salladın he çoğu uygulamada root atmadan kuramıyorsun ne işe yaradığını da anlatalım istiyosanTelefonum root'lu falan değil, girdim Android bölümüne istediğim oyunu seçtim, indirdim apk dosyasını kurdum telefonuma oynuyorum.. Root gerekiyormuş oyun kurmak için(!), sen bunu Symbian ios falan mı sandın hacklemek gereken
Yine iyi salladın he çoğu uygulamada root atmadan kuramıyorsun ne işe yaradığını da anlatalım istiyosan
Yine iyi salladın he çoğu uygulamada root atmadan kuramıyorsun ne işe yaradığını da anlatalım istiyosan
'512 mb ramin 300 mb'ını yiyen bir sistem bırakında az biraz hızlı olsun'
Demek isterdim ama yine stabil degil degilde degil.
Root atmadan daha marketi açılmayan ülkeye göre marketi kapatıp açan bir sistemi savunmayın burda ki market suan ***** sitelerindeki zararlı betik ve virüslerden daha tehlikeli durumda bilmem farkındamısınız.
liseliÇİn malı
adam haklı ve bu tercıh meselısıdır kımısı goruntuye kameraya onem verıyodur c6-01 alır kımı ıllakı androıd der x5 alır memleket meselesı yapmaya gerek yokBilmem farkındamısınz maxicep ne kadar boş bir forum oldu. Konuya bak ne bilgi verici bişey ne işe yarar bişey. Amma kompleksli insanlarsınız be. Biraz rahat olun kime ne derse desin sen kullanmana bak. Ayrıca C6-01'de 12 mp kamera değil 8 mp kamera var git biraz araştır ondan sonra yaz bi de c6-01 kullandım diyosun bari yalan söyleme.
@Brnsl
İşte ben seninle tartışırım
Niye tartışırım çünkü sen bilgi edinip yazıyorsun ve kesinlikle seviyeni bozmuyorsun...
İşim geregi teknoloji dünyasının içerisindeyim... Bir markanın servis saglayıcısı olabilir ama marka geniş kapsamlı değilse o markaya ait parçaları ve teknik ekibi bulmak zordur...
Tabiki her telefonun servis sorunları yaşanabilir ama sonunda bir sonuç alınır...
Benim buradaki amacım kendi telefonum diye elimdeki telefonu şahlandırmak diğerini yerle bir etmek değil...
Ona bakarsak c6-01 ile c7 arasındaki 2 fark Nfc ve büyük ekran
Ama bahsettiğiniz telefonun birçok özellikleri c6-01'den iyi değil hatta eksileri daha çok...
Tabiki herkes kendine uygun telefonu alacak... bende küçük olduğu için bu telefonu aldım istersem iphone 4'te alabilirim bütçem bu konuda iyi yalnız ben bir nokia hayranıyım...
C6-01 kullanıyorum ama diğer birçok akıllı telefonuda kullandım... Bir bakarsın yarın başka bir telefonlada gelebilirim...
Ben şunu söylemek istiyorum size c6-01 bahsettiğiniz telefondan daha iyi bir telefon... eksileri olabilir her telefonun bir eksiği mutlaka vardır...
İşlmecisi yüksek diyorsunuz ama verimi düşük bunada bakmak lazım... ben c6-01'de hertürlü uygulamayı sorunsuz çalıştırıyorum Hd oyunları dahil çünkü grafik desteği çok iyi...
Bence karşıdaki insanla seviyesiz bir şekilde tartışmak yerine gerçekleri kabullenip doğruları söylemek daha iyidir...
@brnsl bir şey sorucam htc sensation 1.2ghz lik çift çekirdek işlemcili ve andreno220(ki tegradan daha hızlı) bir ikili ile 960*540 da fena biçimde sorunlar yaşarken ideos x5 1ghz(ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin) ve andreno 205 ile 800*484lük bir çözünürlükte nasıl bir performans sunuyor oyunlarda filan
Lenneth adlı arkadaşa buradan (zorla olsa da) bir cevap yazayım o zaman;
Nokia, hâlâ 5800'a güncelleme desteği veriyor. Hiçbir Android telefon, bu kadar uzun süre boyunca; orijinal dağıtıcısından bu kadar uzun süre güncelleme desteği görmemiştir. Hatta sürümü 1.5 senedir değişmeyen Samsung telefonlar bile var. Bu dağıtıcılardan çıksa çıksa 3 sene zor çıkar; o destekler de Amiral Gemilere verilir.
C6-01 l 1 - 0 l X5
Symbian, kesinlikle kullanımı daha basit, hızlı bir işletim sistemidir. Bu nedenle de hâlâ o klasörlü arayüzden vazgeçemeyenler bile var. Android kısmındaysa arayüzün her dağıtıcı ile farklı olduğunu görüyoruz. Örnek: HTC Sense, TouchWiz.
C6-01 l 2 - 0 l X5
Nokia C6-01 kesinlikle daha iyi kameraya sahip, ve bunu kimse inkâr edemez. 8 MP'lik Carl Zeiss optik bir kameradn bahsediyoruz. 5 MP kameralar yanında biraz uyduruk kalıyor. Hele de çekik malı olunca.
C6-01 l 3 - 0 l X5
Nokia C6-01, X5'den daha kaliteli bağlantı özelliklerine sahip. 3G - 3.5G'nin olmadığı telefondan adam olur mu arkadaşlar ya? Radyosuz telefon mu olur? Lenneth denilen şahsiyetin; uyduruk dediği C5-03'te bile İnternet Radyoları ve Radyo bulunuyor. X5 altında bulunmuyor.
C6-01 l 4 - 0 l X5
Nokia C6-01'de daha gelişmiş bir servis ve güvenebileceğiniz gerçek bir Marka var bu alanda. Hangi insan Nike veya Adidas alacak parası varken; aynı fiyata çin malı bir markadan ürün alır? Bunun gibi, telefon alırken de buna göre düşünmeliyiz. T10'un T20'nin üreticisi olsun fark etmez. T10 zaten berbat, T20 ortanın ortası; kısaca Huawei geri kalmış bir firma.
C6-01 l 5 - 0 l X5
Tabi eğer Nokia'ya karşı gıcık kapıyor, Çekik dostlarımızın hazırladığı üstün kaliteli(!) ürünleri almak istiyorsanız; o sizin sorununuz bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?