Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

coacoa

Üye
Videonun ilerleyen dakikalarında kamera performanısın c6-01'e yaklaşamayacak kötü, dokunmatik ekranın zayıf, aynı anda uygulama çalıştırmada başarız, renk kalitesinin düşük olduğu bahsediliyor...
O kadar ki kendine has bir arayüzü bile yok...
Nokia c6-01'in daha burada sayamadığım bir çok artısı var hemde bu telefondan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen
olsun da bi kamerası kötü olsun ya geri kalanlar baska üstün olan bir tarafını göstersene ? gidin işinize kardeşim ya eşşekle atı karşılaştırmayın şurda az dürüst olun :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu o kadar yazıdan kameranın kötülüğünü mü anladın

coacoa

Üye
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Madem istiyorsun göstereyim o zaman :)

Nokia c6-01'da bulunup Huawei x5'de olmayan özellikler:

Clear black teknolojisi
Renkler daha gerçekci ve daha parlak - Amoled Ekran
Yüksek çözünürlüğe sahip 8 megapiksel HD kamera
Radyo
Çok daha yeni bluetooth Desteği 3.0
Ön kamera
3G ve 3.5G desteği
Daha iyi ses çıkışına sahip hoparlör ve daha iyi çift flaş
Aynı anda uygulama çalıştırabilmede daha hızlı...
Daha iyi bir dokunmatik ekran ve daha stabil çalışabilme...
Yaygın servis agı

Ve en önemlisi bana göre kullanıcı dostu bir telefon kullanımı kolay ve basit... Ayrıca çok daha dayanıklı...

Bu saydıklarım Huaweide yok arkadaşım... bence bunları kabullenmelisin...
Çok kötü demiyorum ama c6-01'den iyi bir telefon değil...

Hangileri sıkma sence?

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
baranselona

baranselona

Üye
Videonun ilerleyen dakikalarında kamera performanısın c6-01'e yaklaşamayacak kötü, dokunmatik ekranın zayıf, aynı anda uygulama çalıştırmada başarız, renk kalitesinin düşük olduğu bahsediliyor...
O kadar ki kendine has bir arayüzü bile yok...
Nokia c6-01'in daha burada sayamadığım bir çok artısı var hemde bu telefondan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen

işte bundan bahsediyorum sadece bi adamın yorumuna yorum katarak yazılıyor telefonu incelemeden kullanmadan başkalarının yorumlarıyla kötülemeye çalışmak... kim dediki video performansı c6-01 den iyi en basidinden birisi 8 birisi 5 mp ki zaten x5 in kamerasının gerçek 5 mp gibi çekmediğini herkes söylüyor.. dokunmatik ekran zayıf falan demiyor daha iyilerini gördüm diyor daha iyileride galaxy s-s2 iphone türü cihazlardır büyük ihtimal.. yoksa kapasitif ekran her cihazda aynıdır fakat farklı sistmelerde kullanılabiliyor ki kullanımda fark eden fazla bişey yoktur. aynı anda uygulama çalıştırmada başarısız diyor ama bi uygulama çalıştırmayı denemiyor sadece yorumluyor öyle düşünüyorum diyor aynı zamanda renk kalitesi düşük değildir ha kişiden kişiye değişir adam gidip amoled yada süper amoled plus ekranları gördükten sonra tabiiki düşük gelebilir ama orta seviye bi cihaz için 3.8 inç 800x480 pixel multitouch kapasitif ekran bulunmaz bi nimettir bence...

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve coacoa

coacoa

Üye

Clear black teknolojisi
Radyo
Ön kamera
3G ve 3.5G desteği
Yaygın servis agı

Ve en önemlisi bana göre kullanıcı dostu bir telefon kullanımı kolay ve basit... Ayrıca çok daha dayanıklı...

Hangileri sıkma sence?

kardeşim geç bu sıkmaları bu devirde o telefonu almışın üzgünsün üste çıkmaya çalışıyosun anladık takas falan yaparsın artık sıkma canını :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Yuh artık birşey demiyorum bari gelip burada bildiğinizi savunmayın :)
Bir zahmet oturun googleda araştırın :) limon sıkmıyorum ben burada

Dokunmatik ekranı amoled değil değerli arkadaşım hala bunu kavrayamıyorsunuz... clear black teklojiside artı bir özellik c6-01 için...
Ayrıca ben radyosu bile olmayan bu telefonu niye bu kadar övdüğünüzü anlamış değilim

Lenneth

Üye
Ideos X5'de 3G yok mu :zuhaha: Allahım ya adam telefonu bilmeden b*k atmaya çalışıyor :zuhaha:

coacoa

Üye
Ideos X5'de 3G yok mu :zuhaha: Allahım ya adam telefonu bilmeden b*k atmaya çalışıyor :zuhaha:
kardeşim bosver benim gibi yap dalgaya al adam verdiği paranın karşılığını alamadığı için üzgün makaraya vurun işi :D

hoverlock

Üye
iyidir guzeldir superdır dedilerde symbian telefon aldıkta ne oldu ?? nokia ureticileri zengin oldu !! zaten sertifika sorunu ayrı bir dert.:vur Tabi elbet bir cozumu var ama tehlikesi de var iyi bir symbian telefon almak icin hic de az para gitmiyor o kadar parayı sayıp telefonu alacaksın ve telefona program yükleyemeyeceksin yada gidip sertifika almak icin telefonun seri numarasını opdaya vereceksin ya clonlanırsa ??? opda odeyecekmi parasını ?? yada hack yapacaksın eger anlıyorsan hack yapacaksın tabi hack e sozum yok eger iyi bir fw bulduysan ve hacklayabildiysen telefon super oluyor ama ya cokertirsen ?? o kadar para verip bu risklere girmek hic de hos olmuyor. ha birde nokianin yeni modellerinde aynı sorun var mı bilmiyorum ama ben simmdiye kadar hicbir nokia telefonla flashı kullanarak güzel bir cekim yapamadım (neredeyse kameranın icine sokacakmis flash lambalarını ) ama android i de begendigim soylenemez ama symbiana gore daha iyi bir isletim sistemi olduğu BENCE kesin...:oke:

baranselona

baranselona

Üye

Clear black teknolojisi
Radyo
Ön kamera
3G ve 3.5G desteği
Yaygın servis agı

Hangileri sıkma sence?

anladığım kadarıyla ideos x5 hakkında oldukça bilgisizsin ve sadece nette gördüğün bikaç video ile burda bişeyler yazmaya çalışıyosun

3g 3.5 g ideos x5 tede var ne demek istiyosun anlamadım?
aynı anda uygulama çalıştırmada hızlı falan değildir test edip bunu çok rahat görebilirsiniz en basidinden birisi 800mhz 512mb ram birisi 680 MHz ve eski mimarili bi işlemci ram 256 mb nasıl daha çok uygulama vb.. açabilir ki ha x5 te kaliteli süper uygulamalar açarsın c6-01 de kaliteiz kıytırık program açarsın ozaman olur ancak...
daha iyi dokunmatik ve stabiil çalışabilme nedir hocam ikiside kapasitif multitouch ve boylamasına algılayıcılarla donatılmış kapasitif ekranlı cihazlar bu algılayıcıları ekrana açılı bakarak yada beyaz ekranda görebilirsiniz bi iphone stili kapasitif değildir yani...

yaygın servis ağı? iki cihazada kvk bakıyor arkadaşın biri gönderdi ekranı yamuk diye 1 hafta sonra jelatinli ekranlı geldi cihaz problem yok..

hoparlör konusunda ideos x5 oldukça yeterlidir özellikle jazz modunda x6 ile yarışacak düzeyde yüksekliğe ulaşabilir ha kulaklık konusunda c6-01 x5 ten iyidir.

önceki sayfalardaki yazımdada dediğim gibi eksilerini ararsan her cihazda bulursun ona kalsa c6-01 de ekran küçük-makro yok usb girişinde bi koruyucu yok çok kolay tozlanır,telefon ufacık vb.. bir ton şey sayarsın ama bu telefonun kötü olduğu anlamına gelmez tamamen satış stratejisi ve kullanıcının ne beklediğiyle alakalı...

• Beğen
Tepkiler: coacoa
Türe

Türe

Üye
ikisinin de birbirine + ları ve - leri var objektif olmalıyız herkes kendi ihtiyacına , bütçesine ve beğenisine göre alıyo sonuçta karşılaştırmak yanlış :oke:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bırakın Allah aşkına ya :) Radyosu bile olmayan telefonu gelip burada savunuyorsunuz bana...
En minki mp3 playerde bile radyo mevcut bilmem anlatabildimmi :)
Evet 3G konusuna tam incelememişim kabul yalnız 3G'de performansının düşük oldugu araştırdım gördüm...
Yani 3G konusunda'da c6-01 önde... siz kullanmaya devam edin 2 gün sonra benim telin ekranı kırıldı nerde yaptıracam diye forumda başlık açtığınızı görürüm ben :)
Ayrıca ekran ve kamerada c6-01 daha üstün bu yazdıklarımın arkasındayım zaten görünen köy klavuz istemez...
İşletim sistemide daha stabil çalışıyor...

Sizle daha fazla tartışmaya girerdim ama ben sizin teknik servise gideceğiniz zamanı bekliyorum iyi akşamlar :)

dipnot: Kvk bakıyor demek çok yanlış bir yorum bence... Kvk bakabilir yalnız parça ve teknik servis elemanı bulmak kolay değildir bazı telefonların...

pRime.

pRime.

Üye
Bende şu sertifika olayından muzdarip(!) insanları anlamıyorum :kop: hem kırılmış uygulamayı kurmaya çalışıyosun hem de işletim sistemine laf ediyosun, tabi ki yazılım üreticisini koruyacak işletim sistemi. Ki kırık olmasına rağmen imzalı bi dolu uygulama var! Beleş kullanmak istiyosan hackliceksin. Garanti maranti de gitmiyo ayrıca emektar n85'i hackli vermiştim servise almışlardı. Androide geçince durum çok da farklı değil. Siz güle oynaya paralı uygulamaları beleşe kurabileceğinizi mi sanıyosunuz gerçekten? Root atıcan onda da kırık uygulamaları kurmak için.

coacoa

Üye
Bırakın Allah aşkına ya :) Radyosu bile olmayan telefonu gelip burada savunuyorsunuz bana...
Evet 3G konusuna tam incelememişim kabul yalnız 3G'de performansının düşük oldugu araştırdım gördüm...
Yani 3G konusunda'da c6-01 önde... siz kullanmaya devam edin 2 gün sonra benim telin ekranı kırıldı nerde yaptıracam diye forumda başlık açtığınızı görürüm ben :)
Ayrıca ekran ve kamerada c6-01 daha üstün bu yazdıklarımın arkasındayım zaten görünen köy klavuz istemez...

Sizle daha fazla tartışmaya girerdim ama ben sizin teknik servise gideceğiniz zamanı bekliyorum iyi akşamlar :)

şakamısın la sen keko : )) kvk var nerde yaptırıcam neden desinler : )) adamlar seni her şekil ezmiş cevapları yapıştırmış hala kalkmıs at vs eşşek yapıyosun : )) biri şu adamı .... anlamaz laftan bu : ))

Lenneth

Üye
Bende şu sertifika olayından muzdarip(!) insanları anlamıyorum :kop: hem kırılmış uygulamayı kurmaya çalışıyosun hem de işletim sistemine laf ediyosun, tabi ki yazılım üreticisini koruyacak işletim sistemi. Ki kırık olmasına rağmen imzalı bi dolu uygulama var! Beleş kullanmak istiyosan hackliceksin. Garanti maranti de gitmiyo ayrıca emektar n85'i hackli vermiştim almışlardı. Androide geçince durum çok da farklı değil root atıcan onda da kırık uygulamaları kurmak için.

:zuhaha: Telefonum root'lu falan değil, girdim Android bölümüne istediğim oyunu seçtim, indirdim apk dosyasını kurdum telefonuma oynuyorum.. Root gerekiyormuş oyun kurmak için(!), sen bunu Symbian ios falan mı sandın hacklemek gereken :zuhaha:

Türe

Türe

Üye
at ve eşşek mi ? :kop: hehe komik şeyler sizi :ehe ikisi de birbirine yakın ve üstünlük sağladıkları noktalar bariz bi telefonu yerip diğerine tavan yaptırmanız saçmalık :oke:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
seninle aynı seviyeye inmeyeceğim :)

şu dipnota bakmayı unutmuşsun :)

dipnot: Kvk bakıyor demek çok yanlış bir yorum bence... Kvk bakabilir yalnız parça ve teknik servis elemanı bulmak kolay değildir bazı telefonların...

Türe

Türe

Üye
:zuhaha: Telefonum root'lu falan değil, girdim Android bölümüne istediğim oyunu seçtim, indirdim apk dosyasını kurdum telefonuma oynuyorum.. Root gerekiyormuş oyun kurmak için(!), sen bunu Symbian ios falan mı sandın hacklemek gereken :zuhaha:
sizin telefona 200.000 civarı uygulama olduğu için bu normal ama hor görme bizdede 40.000 var :kop:

baranselona

baranselona

Üye

ona kalırsa nokianın 5 sene önce çıkan telefonunda bile autofocus özelliği var ama sene 2011 8mp hd kameraya makro koyamıyor öyle mi? eksilerini ararsan çok bulursun hocam... hala 3g diyosun...

c6-01 de neye göre üstün onu konuşmak gerek sen parlak ekran istiyosundur çok güneşte açık havada olduğun için.. ben büyük ekran istiyorumdur oyun-internet-film izlerken rahat kullanım için..

işletim sistemi neye göre stabil? sana göre simgelerin şekli önemlidir yada ufaltılmış editlenmiş oyunları iyi çalıştırması sana göre stabil olabilir.. ama bence gmail- uyumluluğu yadar rehberdeki kişileri facedekilerle twitter dakilerle eşleyip stabil kullanması HD 800x480 pixel oyunları açıp oynatabilmesi- yüksek işlemcisiyle ram iyle sitelerde gezinebilmek- launcher ler(tema) ile işletim sisteminin muhteşem uyumu(kendi launcherin den çok daha iyi launcherler dolu piyasada)...

teknik servis dediğin kvk ve yukardaki yazımda anlattım bi olayı... nokia cihaz kullanıp sorun yaşayanlarında servislerde neler yaşadığını biliyoruz...

Üst Alt