coacoa
Üye
olsun da bi kamerası kötü olsun ya geri kalanlar baska üstün olan bir tarafını göstersene ? gidin işinize kardeşim ya eşşekle atı karşılaştırmayın şurda az dürüst olunVideonun ilerleyen dakikalarında kamera performanısın c6-01'e yaklaşamayacak kötü, dokunmatik ekranın zayıf, aynı anda uygulama çalıştırmada başarız, renk kalitesinin düşük olduğu bahsediliyor...
O kadar ki kendine has bir arayüzü bile yok...
Nokia c6-01'in daha burada sayamadığım bir çok artısı var hemde bu telefondan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen

Allahım ya adam telefonu bilmeden b*k atmaya çalışıyor
Tabi elbet bir cozumu var ama tehlikesi de var iyi bir symbian telefon almak icin hic de az para gitmiyor o kadar parayı sayıp telefonu alacaksın ve telefona program yükleyemeyeceksin yada gidip sertifika almak icin telefonun seri numarasını opdaya vereceksin ya clonlanırsa ??? opda odeyecekmi parasını ?? yada hack yapacaksın eger anlıyorsan hack yapacaksın tabi hack e sozum yok eger iyi bir fw bulduysan ve hacklayabildiysen telefon super oluyor ama ya cokertirsen ?? o kadar para verip bu risklere girmek hic de hos olmuyor. ha birde nokianin yeni modellerinde aynı sorun var mı bilmiyorum ama ben simmdiye kadar hicbir nokia telefonla flashı kullanarak güzel bir cekim yapamadım (neredeyse kameranın icine sokacakmis flash lambalarını ) ama android i de begendigim soylenemez ama symbiana gore daha iyi bir isletim sistemi olduğu BENCE kesin...
hem kırılmış uygulamayı kurmaya çalışıyosun hem de işletim sistemine laf ediyosun, tabi ki yazılım üreticisini koruyacak işletim sistemi. Ki kırık olmasına rağmen imzalı bi dolu uygulama var! Beleş kullanmak istiyosan hackliceksin. Garanti maranti de gitmiyo ayrıca emektar n85'i hackli vermiştim servise almışlardı. Androide geçince durum çok da farklı değil. Siz güle oynaya paralı uygulamaları beleşe kurabileceğinizi mi sanıyosunuz gerçekten? Root atıcan onda da kırık uygulamaları kurmak için.
ikisi de birbirine yakın ve üstünlük sağladıkları noktalar bariz bi telefonu yerip diğerine tavan yaptırmanız saçmalık