Nokia - Facebook Senkronizasyon Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coolguy21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia - Facebook Senkronizasyon Hakkında.
Arkadaşlar Merhaba,

Nokia N8 imde bellenin kendi social uygulaması ile rehberimi senkronladım. (önceden fotoları kalitesiz alıyordu şimdi daha iyi)

Fakat sadece resimleri facebooktan alıp rehber arama resmi yapıyor.

Sorunum ise bu senkronlama da kişilerin resimlerini alırken mail adreslerini, doğum günlerini otomatik ajandaya, yada rehberdeki kişi bilgilerinin içine almasını bir türlü yapamadım. böyle bir özelliği yokmu yoksa bu senkron ayarları varda ben mi bulamadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

akinorta

Üye
böyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla ama mağazada facebook ile rehberi senkronize eden uygulamalar var belki onlar yapıyordur..

• Beğen
Tepkiler: coolguy21

coolguy21

Üye
    Konu Sahibi
böyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla ama mağazada facebook ile rehberi senkronize eden uygulamalar var belki onlar yapıyordur..

Dostum uygulamalardan bazılarının isimlerini vermen mümkünmü mağazaya baktım 1 tane buldum oda facebook albümlerini senkronluyor.

Bide ek olarak social'ın önceki sürümlerinde böyle birşey varmış galiba mail adresini ve doğum günlerini otomatik alıyormuş. Ama önceki sürümlerde fotoyu çok kötü gösteriyordu. Şimdi yeni sürümde foto güzel ama diğer özelliklerimi kaldırmışlar anlamadım :(

akinorta

Üye
ben de bilmiyorum uygulamaları ama facebook sync gibi ismi olan programlar vardı. Ne işe yaradıklarına bakmadım. Göz ucu ile geçtim üstünden. Belki vardır diye söyledim sana içeriğini bilmiyorum kesin var demedim...:oke:

• Beğen
Febris

Febris

Üye
büyük ihtimal yoktur oda.

• Beğen

coolguy21

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Storede bir iki tane buldum ama mail adreslerini alanını bulamadım. Foto ve albümleri alıyorlar. Belki bir bilen çıkar. Yada belki bu tarZ bir program çıkar.

coolguy21

Üye
    Konu Sahibi
Halen mail adreslerini alan bir program bulabilmiş değilim :(

coolguy21

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar belki geçen 3 aylık süre zarfında bi gelişme olmuştur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt