Belle gelsin ya anna falan istemiyorum ben.![]()
Ama orjinal menüyü hızlı çalışan bir menüyle değiştirirler + üzerinede shell 3d kuruldu mu Symbian'ın arayüz sorunu ilk defa tam anlamıyla çözülmüş olur..Valla Shell 3D'den sonra Belle gözüme hoş gelmediAma orjinal menüyü hızlı çalışan bir menüyle değiştirirler + üzerinede shell 3d kuruldu mu Symbian'ın arayüz sorunu ilk defa tam anlamıyla çözülmüş olur..

Shell 3d ne kadar ram yiyor?![]()
arkadaş soru sormuş anladığım kadarıyla nokia yetkilileride bu hafta sonuna annanın geliceğini söylemişler arkadaşda umarım dediğiniz gibi olur 4 gözle bekliyorum uzun zamandır demiş dostum yani nokianın verdiği cevap bu hafta sonu kullanılabilir olucak anna diyorWhen the market for nokia ovi has anna
version of Turkey ? (for nokia N8) Dün, 03:52 Nokia Hello Emre, it should be available by the end of this weekDün, 20:07 Emre Muharremoğlu I hope you are as you said, I'm looking forward for a long
timeDün, 20:29 Nokia No worries Emre
&Arkadaşlar bu yorumu türkçesi nedir? Nokia sayfasında bir türk arkadaş yapmış?
Gpu'yu iphone gibi tam anlamıyla kullanması yeter... Başka bişey istemem.Valla Shell 3D'den sonra Belle gözüme hoş gelmediAma orjinal menüyü hızlı çalışan bir menüyle değiştirirler + üzerinede shell 3d kuruldu mu Symbian'ın arayüz sorunu ilk defa tam anlamıyla çözülmüş olur..
al benden de o kadar hatta heyecan bile yapmıştım...ya kardesim boyle kazik yememistim hic! 4 sayfa yorumlari okudum. 4 cu sayfada tarihe baktim, agustos... Bu ne ya.. Bi de sormus, kac saat kaldi diye )))) ya guldurmeyin adami.. Hortlak konu![]()