Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Eski Sürüm Cihazlarına Belle Kurup Dağıtmaya Başladı
Sponsorlu Bağlantılar
ELECTRONİC
Üye
Konu Sahibi
Nokia Eski Sürüm Cihazlarına Belle Kurup Dağıtmaya Başladı
Face ve Tweet den takip ettiğim kadarı ile bu haber az önce paylaşıldı ve nokianın kendi tweetinde doğrulandı link aşşağıda ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OttomaN TigeR
Üye
Artık iki haftaya kadarda bize gelir...
TeAmo42
Üye
öyle olsa navi ye düşmez mı?
valent
Üye
Ama hala navide yok
iihhssaann11
Üye
Türkiyeye niye göndermemişler yauv
valent
Üye
En son turkey varyantı çıkar şubat sonuna doğru mazeret olarakta tekrar operatörleri gösterirler
ELECTRONİC
Üye
Konu Sahibi
Bende sitenin yalancısıyım arkadaşlar sorulan sorular arasında gördüğünüz gibi türkiye euro çıkıcak mı vs denmiş teyit edilmiş alttada belli ülkelerde firmware indirime sunulmuş deniyor bizde ne zaman gelir güncelleme merak konusu ...
Makale_Helvetia
Üye
alta da benim attığım tweet'i koymuşlar vay be )
Spectator777
Üye
eng varmi indirek
Febris
Üye
dil farketmez sadece c6-01 belle olsun yeterrrr ...
aspereas
Üye
arabistana cikmis mi?
Makale_Helvetia
Üye
​aynen katalanca bile olsa yüklerim ne de olsa barçalıyız
aspereas
Üye
nefes alsin yeter
Febris
Üye
haha
ELECTRONİC
Üye
Konu Sahibi
Konuyu yormayalım arkadaşlar mantıklı bi sitem varsa paylaşalım bilgi paylaştıkça büyür bu hafta içinde ben bekliyorum güncellemenin gelmesini ...
Febris
Üye
bu hafta olmzz bence yaa :S
valent
Üye
Umarım bukez geciktirmezler enazından naviye düşmesi güzel bir haber olabilir bizler için
Dostnametr
Üye
Naviye sadece ovi suit e verilen güncellemeler düşmüyor mu ?
Telefon üzerinden güncelleme verildiyse naviye düşmez.5800 ın v60'ınıda öyle yaptılar 2 hafta sonra naviye düştü.
Naviye sadece ovi suit e verilen güncellemeler düşmüyor mu ?
Telefon üzerinden güncelleme verildiyse naviye düşmez.5800 ın v60'ınıda öyle yaptılar 2 hafta sonra naviye düştü.