Nokia Eski Sürüm Cihazlarına Belle Kurup Dağıtmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bende baktım var ama niyd bize yok anlamyrum ya bıktıd artk beklmktn andriodlu telefon alacam bundan sonra yeter artk bıktım ya

onda da ics sini beklersin ıvır zıvırını beklersin :D tercihinde yaygın kullanımı olan bir htc modeline yer verirsen sanırım bu tarz güncellemeleri daha hızlı alabilirsin çünkü android için önce google güncellemeleri hazırlıyor sonra firmalar telefonlara uyarlayıp kullanıma sürüyor ;) yani 2 kere bekliyorsun ki güncellemenin telefon firması tarafından düzenlenmeyip kullandırılmaması da olabilecek bir seçenek ;)

• Beğen
Tepkiler: Febris ve Cihanî Sultan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
onda da ics sini beklersin ıvır zıvırını beklersin :D tercihinde yaygın kullanımı olan bir htc modeline yer verirsen sanırım bu tarz güncellemeleri daha hızlı alabilirsin çünkü android için önce google güncellemeleri hazırlıyor sonra firmalar telefonlara uyarlayıp kullanıma sürüyor ;) yani 2 kere bekliyorsun ki güncellemenin telefon firması tarafından düzenlenmeyip kullandırılmaması da olabilecek bir seçenek ;)
:alkis

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Nokia'nin en çok bu yönünü seviyorum, bi güncelleme çıktımı aynı anda her telefona çıkıyor (S^3 ailesi için konuşuyorum) , ve bir tıkla hiçbirşeyine karışmadan telefonu güncelliyor yedek alıyor ve sonra kullanıma hazır hale getirebiliyorsun, bu rahatlık ne android te ne ios te ne de başka bir yerde var...

Febris

Febris

Üye
arkadaşlar iki üç gün önce pcmi açtığımda köşeden küçük ovi penceresi açıldı ve belle veya anna yükleyebilirsiniz diye bildirim gördüm ama hiç bakmadım tel n 8 product 059d576
ovi güncellemesi o :)

----------Eklendi @ 14:47:30 ---------- Yazıldı @ 14:45:58 ----------

:alkis

SilentOne

SilentOne

Üye
Nokia'nin en çok bu yönünü seviyorum, bi güncelleme çıktımı aynı anda her telefona çıkıyor (S^3 ailesi için konuşuyorum) , ve bir tıkla hiçbirşeyine karışmadan telefonu güncelliyor yedek alıyor ve sonra kullanıma hazır hale getirebiliyorsun, bu rahatlık ne android te ne ios te ne de başka bir yerde var...
şunu diyem itunes güncellemede daha başarılı neden derseniz eğer güncelleme çıkıyor indiriyor ole kuruyor ve yedek medek ne varsa alıyor ama androidde ole değil malesef

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ios ta artık güncelleme için 5 dolar ödemen gerekli, önce ücreti tahsil etmen gerekli galiba onun içinde kredi kartı falan devereye girer o da uğraştırır herhalde, ama nokia öyle değil...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ios ta artık güncelleme için 5 dolar ödemen gerekli, önce ücreti tahsil etmen gerekli galiba onun içinde kredi kartı falan devereye girer o da uğraştırır herhalde, ama nokia öyle değil...
Hayır öyle birşey yok,İphone 4 kullanan dostlar var ve itunes'ten beleşe ios 5 kurdular.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Her firma size verdiği destek karşılığında ücret talep eder İphone alıyoruz 2.500 lira sonra ücretsiz güncelleme yaptım şu oldu bu oldu o kadar parayı verdikden sonra ücretsiz olsun bırakalımda sw firmware desteği konusunda ben nokia yı tek geçerim tabiki model kronolojisini iyi takip etmek lazım orası ayrı mesele ...

SaGa21sk

Üye
Peki arkadaşlar bu ibarenin açıklaması nedir: 'Android, IOS' link içerisinde yazılan yazıdabu ibare geçiyordu neyin nesidir bilen var mı ?

seyfi aga

Üye
inşallah yakın zamanda gelir.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın belle ye övgüsü diyelim ios ve android e kafa tutmak için hazırız diyor :D:D:D

SilentOne

SilentOne

Üye
dedi bile ya adamlar direk tuttu kafayı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hemde baya baya geç kaldı

Üst Alt