valent
Üye
evet cok guzel oolur![]()
![]()
n

evet cok guzel oolur![]()
![]()
n

Aslında bu felsefe yanlış desem yeri var Nokia nın böyle bi çabası yok neden belle asli olarak 1 ghzlik cihazlar için öngörülen bi güncellemeydi sonra optimize edilip bizim cihazlarada güncelleme hakkı verildi bu denli geç kalmasının sebebi bu sefer gerçekten kusursuzluğa ve değişime önem veriliyor olması maximum 2 hafta içinde Belle tüm symbian^3 cihazlarda olacakdır artık bunun sinyalleri bariz bi şekilde gelmeye başladı ...Tabi önce belle yüklü cihazları satacaklar sonra biraz gelir elde ettikten sonra alın sizde kullanın diyecekler yanlışmıyım
Dostum translate in çeviri yeteneği ile ben haberi s^3 cihazlara belirli bölgelerde belle indirime sunuldu diye algıladım hata olduysa affola ama buda bellenin bi ayak sesi denebilir bugün ki arkadasın orjinal belle yüklü c6-01 alması gibi ...haber doğru yalnız haberde belle yüklü cihazların satışa hazır olduğu belirtiliyor, belle nin indirilmeye hazır olduğu değil
Teşekkürler ...Konu başlığı değiştirildi.
Ürün kodunu nasıl değiştirmiş anlamadım açıkcası rm kodundan bahsediyoruz değil mi bu cihazın uyruğu gibi bi şey oluyor model aynı nasıl oluyorda yazılım değişince rm değişiyor aydınlatırsan sevinirim dostum ...gerçekten gelmiş belli nokialar c6-01 e gelmiş ama ürün kodu farklı
gerçekten gelmiş belli nokialar c6-01 e gelmiş ama ürün kodu farklı
Eğer dediğin gibi olsaydı belle yüklü cihazlar satışa çıkmadan veya aynı zaman içersinde bizlere gelirdi süper kusursuz olmasından bahsediyorsun lakin şuan belle yüklü c6-01 ide biliyorsun.Herzaman olduğu gibi önce satış meselesi var güncellemeler çoktan hazır ama bizi bekletiyorlar bunun kusursuzlukla aşağıdan yukarıdan alakası yok mantıken düşünürsen farkına varmamak için bir sebep yok.Aslında bu felsefe yanlış desem yeri var Nokia nın böyle bi çabası yok neden belle asli olarak 1 ghzlik cihazlar için öngörülen bi güncellemeydi sonra optimize edilip bizim cihazlarada güncelleme hakkı verildi bu denli geç kalmasının sebebi bu sefer gerçekten kusursuzluğa ve değişime önem veriliyor olması maximum 2 hafta içinde Belle tüm symbian^3 cihazlarda olacakdır artık bunun sinyalleri bariz bi şekilde gelmeye başladı ...
----------Eklendi @ 22:34:37 ---------- Yazıldı @ 22:33:17 ----------
Dostum translate in çeviri yeteneği ile ben haberi s^3 cihazlara belirli bölgelerde belle indirime sunuldu diye algıladım hata olduysa affola ama buda bellenin bi ayak sesi denebilir bugün ki arkadasın orjinal belle yüklü c6-01 alması gibi ...
Adamların prestiji var kardeş.Helal olsun nokiayabitti dediler ama pes etmiyor
![]()