Nokia Eski Sürüm Cihazlarına Belle Kurup Dağıtmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Dostnametr

Üye
Yanlış haber :( Nokia twitter dan 40 dk önce açıklama yapmış tekrardan şubatta diyor yine.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
yahu 4 gun bekleseniz olurmusunuz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Haber bugun yeni paylasilmistir konuyu acan arkadasin bilgisi dogrudur o yuzden goruslerinizi bu konuda paylasabilirsini.
Tartismalara mehil vermiceniz acisindan tekrardan konuyu aciyorum;

iyi paylasimlar

• Beğen
Tepkiler: Tuba

aspereas

Üye
hangi ulkeler icin mevcut

Dampierre

Dampierre

Üye
haber doğru yalnız haberde belle yüklü cihazların satışa hazır olduğu belirtiliyor, belle nin indirilmeye hazır olduğu değil

tonyboy03

Üye
arkadaşlar iki üç gün önce pcmi açtığımda köşeden küçük ovi penceresi açıldı ve belle veya anna yükleyebilirsiniz diye bildirim gördüm ama hiç bakmadım tel n 8 product 059d576

valent

valent

Üye
Tabi önce belle yüklü cihazları satacaklar sonra biraz gelir elde ettikten sonra alın sizde kullanın diyecekler yanlışmıyım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Tabi önce belle yüklü cihazları satacaklar sonra biraz gelir elde ettikten sonra alın sizde kullanın diyecekler yanlışmıyım
Aslında bu felsefe yanlış desem yeri var Nokia nın böyle bi çabası yok neden belle asli olarak 1 ghzlik cihazlar için öngörülen bi güncellemeydi sonra optimize edilip bizim cihazlarada güncelleme hakkı verildi bu denli geç kalmasının sebebi bu sefer gerçekten kusursuzluğa ve değişime önem veriliyor olması maximum 2 hafta içinde Belle tüm symbian^3 cihazlarda olacakdır artık bunun sinyalleri bariz bi şekilde gelmeye başladı ...

----------Eklendi @ 22:34:37 ---------- Yazıldı @ 22:33:17 ----------

haber doğru yalnız haberde belle yüklü cihazların satışa hazır olduğu belirtiliyor, belle nin indirilmeye hazır olduğu değil
Dostum translate in çeviri yeteneği ile ben haberi s^3 cihazlara belirli bölgelerde belle indirime sunuldu diye algıladım hata olduysa affola ama buda bellenin bi ayak sesi denebilir bugün ki arkadasın orjinal belle yüklü c6-01 alması gibi ...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu başlığı değiştirildi.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Kurtuluş40
SilentOne

SilentOne

Üye
gerçekten gelmiş belli nokialar c6-01 e gelmiş ama ürün kodu farklı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten gelmiş belli nokialar c6-01 e gelmiş ama ürün kodu farklı
Ürün kodunu nasıl değiştirmiş anlamadım açıkcası rm kodundan bahsediyoruz değil mi bu cihazın uyruğu gibi bi şey oluyor model aynı nasıl oluyorda yazılım değişince rm değişiyor aydınlatırsan sevinirim dostum ...

SilentOne

SilentOne

Üye
o tel siyah c6-01 değilmi bn mi yanlış gordum

valent

valent

Üye
Aslında bu felsefe yanlış desem yeri var Nokia nın böyle bi çabası yok neden belle asli olarak 1 ghzlik cihazlar için öngörülen bi güncellemeydi sonra optimize edilip bizim cihazlarada güncelleme hakkı verildi bu denli geç kalmasının sebebi bu sefer gerçekten kusursuzluğa ve değişime önem veriliyor olması maximum 2 hafta içinde Belle tüm symbian^3 cihazlarda olacakdır artık bunun sinyalleri bariz bi şekilde gelmeye başladı ...

----------Eklendi @ 22:34:37 ---------- Yazıldı @ 22:33:17 ----------

Dostum translate in çeviri yeteneği ile ben haberi s^3 cihazlara belirli bölgelerde belle indirime sunuldu diye algıladım hata olduysa affola ama buda bellenin bi ayak sesi denebilir bugün ki arkadasın orjinal belle yüklü c6-01 alması gibi ...
Eğer dediğin gibi olsaydı belle yüklü cihazlar satışa çıkmadan veya aynı zaman içersinde bizlere gelirdi süper kusursuz olmasından bahsediyorsun lakin şuan belle yüklü c6-01 ide biliyorsun.Herzaman olduğu gibi önce satış meselesi var güncellemeler çoktan hazır ama bizi bekletiyorlar bunun kusursuzlukla aşağıdan yukarıdan alakası yok mantıken düşünürsen farkına varmamak için bir sebep yok.

bartinli8387

bartinli8387

Üye
benim N8 YURD DISI CIKISLI RESMİ ANNAYI TURKIYEDE 1 AY ONCEDEN YUKLEDIM AMA BELLE HALA GÜNCELLEMEDE YOK

aosman61

aosman61

Üye
Helal olsun nokiaya :D bitti dediler ama pes etmiyor :D

yutkun

yutkun

Üye
bende baktım var ama niyd bize yok anlamyrum ya bıktıd artk beklmktn andriodlu telefon alacam bundan sonra yeter artk bıktım ya

Üst Alt