blackcemre
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak o kötüymüş yaaBenin tel(c7) de elimden düştü 5 metre süründü sadece çerçevede küçük bir yamuk var...
Telefonum şarj oluyordu şarjdan çıkardım elime aldım tam kılıfından çıkarıyordum zırink diye yere düştü (parke)
Telefon yere düştü kayar kapak yere düşünce birdenbire açıldı.
Telefona birşey olmadı bir çizik bile yok şuanda
Sizin Telefonunuz yere düştü mü birşey oldu mu?
Bu düşen telefon nokia e7 olmasaydı iphone 4 olsaydı kesin kırılmıştı 10 parçaya ayrılmıştı.
iPhone kesim kırılmıştı! ilginç sahip bile olmadığınız bir telefon hakkında atıp tutabiliyorsunuz.Sebebi ne peki?Sizden daha fazla para verip aldıkları için mi?Telefonun düşmüş tamam da iPhone ne iş?Sonra fanlar toplanıp ezbere bildiğiniz kavgayı başlatıyorsunuz.
---
Sağlam telefonmuş çizik bile yoksa.
ah n8 ah ben karşıdan karşıya geçerken düşürmüştüm almaya fırsatım yoktu birde tekme vurmuştum ufak bir çizik vardı sadece
ben yatarken c6-01'ime bir çakıyorum yatağın arasından yere yuvarlanıyor
bende genelde mesajlaştığım için ve operada olduğum için hep telefonla uyuyaklıyorum kız arkadaşımda bu durumdan şikayetçitabi birazda deli yattığım her sabah yatak ve yatak yakınlarında telefonu arıyorum bi kere kapının orda bulmuştum yatağa 2 metre falan uzak allahtan kimse üstüne basmamış
benim okulda arkadaş düşürdü ona vermiştim tutsun diye,biraz çerçevede nokta var çizik o kadar
- - - Eklendi - - -
bir de ben telefonumun üstüne düştüm içindeki amoled ekran pert. neyse götürdüm nokia shopa dedim telefonu kapadım açtım ekran gelmiyo 2 hafta sonra telefon bi geldi ekranı değiştirmişler ücretsizmutlaka anlamışlardır da müşteri memnuniyetinden değiştirdiler sanırım
- - - Eklendi - - -
buyrun bu da link
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-n8-ekran-gitti-598356.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?