Nokia E72 Wlan Taraması Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

garfield13

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Wlan Taraması Sorunu
Merhaba Arkadaşlar,

E72 de wlan taramasını kapatmama rağmen ikide bir bağlanabileceğim wlanları gösteriyor bana. Bunun nedeni nedir.

mamifan

Üye
aynı sorunu şuan bende yaşıyorum telefonun ayarlarını fabrika ayarlarına tekrar getirdikten sonra oldu :S lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Çözümü telefonu biraz karıştırdıktan sonra buldum, sorunu düzeltmek için adımları takip edin. Kontrol paneli - ayarlar bağlantı - Kablosuz Lan - İnternet bağlantı testini asla çalıştırma olarak işaretlerseniz sorun düzelir.

ayzi64

Üye
sağol kardeş bende yorulmuştum

burki57

burki57

Üye
Merhaba;

Bu durum bir problem değildir. Cihazımızda bu sürekli çıkacaktır.Tek bir yönetimi var.o da erişim noktasını sabitlemek ki tavsiye etmem..

Yani internet-web-seçenek-ayarlar-genel-erişim noktası sabit yaptığmızda bu durum min. iner fakat kapatmaz.

Nokia müş. hizmt. net cevap veremedi. Yaptığım testlerde ve yurtdışından görüşme yaptığım nokianın verdiği bilgiye istinaden wlan internet tabanlı uygulamalarınız varsa kapanmıcaktır...

Saygılar...

mamifan

Üye
Diğer yöntem gene olmadı bende yeni bir çözüm buldum arkadaşlar, şu şekilde yaparsanız sorun ortadan kalkıyor.

Menü-Kontrol Paneli-Ayarlar-Bağlantı-Paket Veri - Paket veri bağlantısı gerektiğinde yi seçerseniz sorun düzeliyor bir daha çıkmıyor.

noname66

Üye
benim telefonumda da sürekli çıkıyordu. nokia servise götürdüm. problemi gideremediler ve yeni cihazla değişim kararı verdiler. 2 ayda yeni cihaz geldi.... bu süreye katlanırım diyorsanız bence servise verin telefonu ve değiştirin . çünkü bu arıza giderilemiyor ve e72 lerde en sık rastlanılan problem ...

azap_sehri

Üye
wlan il ebağlanıp birşeyler download ettiğim zaman zaman tel kapanıyor bilen varsa yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca uygulama kurduğum zaman çalışmıyor. buda benım için büytük sorun ne oyun nede uygulama hiç biri çalışmıyor

LeJon

Üye
Arkadaşlar Bu Sorun Çözümü var Ve Şöyle :) ... Arkadaşlar Eğer Böyle Bi Şey çıkıyorsa Demekki ; Menü-Uygulamalar-Traveler Denen uygulmaya Giriş Yapmışsınız Demektir Bunu program İnternet Modelerini, Whiles olsun sürekli arama pozisyonuna sokuyor programı Açın İnternep bölümüne gelin Setting- Diyin Alwsy As yazılı konuma getirin Rahat rahat bu beladan kurtulun :) Kolay gele..

21tutsak

Üye
yaptım umarım gider bekleyecez zamanla belli olur.. teşk. ederim şimdiden..

cimren

Üye
Merhaba Arkadaslar .
Dısardakı kablosuz Bağlantıları Kullanıyorum fakat Evimdeki Bilgisayrımda Sifreyi Girdğim Halde Bağlanamadı WLan Ağı Bulanamadı Hatası Veriyor .
Mac Sifresi Vaar Gibi Hatalar Bildirmişsiniz diğer Konularda Bu erden kaldırabilirim Peki Yardımcı Olurmusunuz :|

dalyawker

Üye
ben wlan ile internete bağlanınca telefon işlem hatası veriyor ve ekrandaki işlem hatası yazısı hiç geçmiyor.telefonu kapatıp açınca telefon kendine geliyor bunun nedeni ne olabilir acaba söylermisiniz.

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Arkadaşlar Bu Sorun Çözümü var Ve Şöyle :) ... Arkadaşlar Eğer Böyle Bi Şey çıkıyorsa Demekki ; Menü-Uygulamalar-Traveler Denen uygulmaya Giriş Yapmışsınız Demektir Bunu program İnternet Modelerini, Whiles olsun sürekli arama pozisyonuna sokuyor programı Açın İnternep bölümüne gelin Setting- Diyin Alwsy As yazılı konuma getirin Rahat rahat bu beladan kurtulun :) Kolay gele..

Önceden yoktu bu sorun bende. Traveler ney diye girmiştim. Ondan sonra başladı. Nedenini navigasyona bağlamıştım ama değilmiş. Kapattım ya bakalım düzelecek mi.

Teşekkürler bilgi için.

Takipçi Satın Al

Üst Alt