yusufemre58
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yerinde olsam hic bu nokialara bulaşmazdım ilk başta sorunları ile uğraşırsın sonra da keyfine uğraşırsın uğraşmaktan ders calisamazsin sonunda telefonu adam edersin ama bu raddeye ulasana kadar sinava da girmis olursunBu sene YKS öğrencisi olduğum için tuşlu telefona geçtim. Telefonu dolaptan 2. el olarak aldım. Sahibi şifresini bilmediğinden sıfırlayamıyorum, şifre değiştirilmiş. Bazı olası şifreleri denedim ama açamadım. Ufak bir araştırma ile nemesis service Suite ile permanent Memory'i dumpladım fakat 308'in 5. maddesinde şifresi yazması lazım fakat sırayla 4-6-7-8 diye gidiyor yani 5 komple yok. Telefonda 091.003 yüklü.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Direnç işine pek girmek istemiyorum.Direnc ile şifreyi sıfırlayan insanlar görmüştüm ama e72 de çalışır mı emin değilim
Tek sorunum şuan şifre onun harici uğraşçağımı sanmıyom.Yerinde olsam hic bu nokialara bulaşmazdım ilk başta sorunları ile uğraşırsın sonra da keyfine uğraşırsın uğraşmaktan ders calisamazsin sonunda telefonu adam edersin ama bu raddeye ulasana kadar sinava da girmis olursun
Direnç ile test moduna girilebiliyor. Test moda girip flash atılabilir.Direnc ile şifreyi sıfırlayan insanlar görmüştüm ama e72 de çalışır mı emin değilim
Mesaj birleştirildi:
Yerinde olsam hic bu nokialara bulaşmazdım ilk başta sorunları ile uğraşırsın sonra da keyfine uğraşırsın uğraşmaktan ders calisamazsin sonunda telefonu adam edersin ama bu raddeye ulasana kadar sinava da girmis olursun
Daha ucuza satıyorlar şifreli cihazları ondan dolayı bilerek almıştır muhtemelen.Telefonu alırken neden şifreli olup olmadığına bakmadın? Hiç uğraşma al paranı geri başka telefon al. Uğraşmaya bile değmez.
Fiyat fark etmez ki. Almadan önce detaylı sorup alacaksin. Zamanında nokia n8 aldım 150 liraya mesela.Daha ucuza satıyorlar şifreli cihazları ondan dolayı bilerek almıştır muhtemelen.
Piyasa fiyatından 300tl daha ucuza aldım gayet temiz kapakları ile bataryası orjinal diye aldım. İade etmeyi düşünmüyorum.Şuanki haliyle zaten kullanıyorum fakat ilerde format atmak istersem yada biri telefonu kitle derse kalmıyayım diyorum. En azından firmware atmak istiyorum kendim.Daha ucuza satıyorlar şifreli cihazları ondan dolayı bilerek almıştır muhtemelen.
Şifre sormak aklıma hiç gelmedi valla.Fiyat fark etmez ki. Almadan önce detaylı sorup alacaksin. Zamanında nokia n8 aldım 150 liraya mesela.
Ederi 300 lira değil mi bununPiyasa fiyatından 300tl daha ucuza aldım gayet temiz kapakları ile bataryası orjinal diye aldım. İade etmeyi düşünmüyorum.Şuanki haliyle zaten kullanıyorum fakat ilerde format atmak istersem yada biri telefonu kitle derse kalmıyayım diyorum. En azından firmware atmak istiyorum kendim.
Mesaj birleştirildi:
Şifre sormak aklıma hiç gelmedi valla.
O fiyata 7 yıl mağduru cihazlar var.Ederi 300 lira değil mi bunun
1000 lira falan vermediniz umarımO fiyata 7 yıl mağduru cihazlar var.
550 ye aldım.1000 lira falan vermediniz umarım
Fena değilmiş fiyatı550 ye aldım.
Fena değilmiş fiyatı
Mesaj birleştirildi:
Ama virüs tehditine karşı 2 kat dikkatli olmak gerek
50 lira bile etmeyecek bir telefona 550 lira vermissin. Kusura bakma ama satan arkadaş kazıklamis seni. Bir tek bizim ülkede beş para etmez telefonlara dünya para isterler. Bende tekrar n8 almak istedim 1000 5000 arası fiyat veriyorlar. 100 liradan fazla etmeyecek telefonlara dünyanın parasını isteyenlerden uzak duracaksın.550 ye aldım.
Ülkenin hali ortada bence gayet uygun fiyatı.50 lira bile etmeyecek bir telefona 550 lira vermissin. Kusura bakma ama satan arkadaş kazıklamis seni. Bir tek bizim ülkede beş para etmez telefonlara dünya para isterler. Bende tekrar n8 almak istedim 1000 5000 arası fiyat veriyorlar. 100 liradan fazla etmeyecek telefonlara dünyanın parasını isteyenlerden uzak duracaksın.
Telefon 15 yıllık ve özellikleri gene iyi olan bir telefon parasına göre normal. Ayrıca telefonun işletim sistemine bilgisayardan erişme olanağı olduğundan ve gayet basit bir işletim sistemi olduğundan şifre kırmanın zor olduğunu düşünmüyorum.Box um ve flash yazılımını bulsam kendim atabilirim diye düşünüyorum.Ben 20 25 senelik bir telefona 100 liradan fazla para vermem. Bu telefonların şifreleri kırılması çok zor.
Doğrudur ben zamanında 500₺ verip almıştımBir tek bizim ülkede beş para etmez telefonlara dünya para isterler. Bende tekrar n8 almak istedim 1000 5000 arası fiyat veriyorlar.
Zamanında n8 e rom kurayım derken bozdum şimdi çalışmıyor. Bende saldım gitti. Boş vakti bol olan uğraşır. Daha da bu telefonlara bu paraları vermem. Androidte emulatorunu kurdum kullanıyorum.Telefon 15 yıllık ve özellikleri gene iyi olan bir telefon parasına göre normal. Ayrıca telefonun işletim sistemine bilgisayardan erişme olanağı olduğundan ve gayet basit bir işletim sistemi olduğundan şifre kırmanın zor olduğunu düşünmüyorum.Box um ve flash yazılımını bulsam kendim atabilirim diye düşünüyorum.
Sanırsın prototip cihaz satıyor 4000 lira nedir arkadaşDoğrudur ben zamanında 500₺ verip almıştım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz parayı çöpte bulmuyoruz di mi yani
Eh ben niye alın terimle kazandığım parayı buna vereyim ki di mi @DarkredBlue61
Nokıa 6070 buldum 128*160 piksel
520₺ alsam mı ki
Pahalı ama bilemedim yaa
Sırf oyun için alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?