Nokia E72 Bir kaç Sorum olacak hafıza kartı ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

sweeperxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Bir kaç Sorum olacak hafıza kartı ile ilgili
Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı..4gb lık hafıza kartı var fakat içinde 2küsür gb maps lar tutuyo,navigasyonun yüklü olduğu haritalar ordamı tutuyo acaba onu silersem haritalardamı gidecek ?

ikinci sorum ara ara takılmalar söz konusu uygulama geçişlerinde ya da rehber menu gibi kolay açılacak şeylerin açılmasında.. önerilerinizi bekliyorum

Lion Heart

Lion Heart

Üye
haritaları silip nokia ovi suite ile harita yükleme kısmından sadece türkiyeyi seçip sadece türkiye haritalarını yükleyebilirsin.

sweeperxx

Üye
    Konu Sahibi
daha sonradan yüklenebilir ama değil mi bu,o zaman hafıza kartına format atıp sonra yüklesem de olur sanırım değil mi

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
formatladım hafıza kartını, sonra tr harıtaları yukledım sadece, sorun olmadı

vd79

Üye
Bronx arkadaşım hafıza kartını formatlayınca diğer uygulamaları falan nasıl düzenledin?

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
hangı uygulamaları ? ben yedek aldım zaten kuracağım uygulamaların kurulum dosyasını yada, jar dsyalarını, sonra formatladım hafıza kartını,

umt_06_66

Üye
tesekkürler

denigma

Üye
hafıza kartına nasıl format atacam acaba? Birde hafıza kartındaki hangi dosyaları yedeklemem lazım acaba?

hiram34

hiram34

Üye
arkadaşım sadece cities dosyasını sil kartın içinden ..

jackals_57

Üye
arkadaşlar cıtıes klasorunu sıldım harıta acılmıyo uygulama yönetıcısındende oci harıtaları sıldım şimdi nasıl yapacam yenıden yuklemeyı bılen bırı warmı

berna112

berna112

Üye
arkadaşlar benimde bi sorunum var. eğer e72 kullanmayı iyi bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?ben 2 ay oldu e72 aldım.tema indirdim yükledim.en az 30 tane oldu.ama aralarında sevmediklerim vardı ben onları kaldıramıyorum.lütfen yardımcı olun.temalar telefona yüklenmişti ama bi türlü silemiyorum

bozkurduz

bozkurduz

Üye
arkadaşlar benimde bi sorunum var. eğer e72 kullanmayı iyi bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?ben 2 ay oldu e72 aldım.tema indirdim yükledim.en az 30 tane oldu.ama aralarında sevmediklerim vardı ben onları kaldıramıyorum.lütfen yardımcı olun.temalar telefona yüklenmişti ama bi türlü silemiyorum

menü/kontrol paneli/uyg. yön./yüklü uyg.
bu yolu izle temanın ismini bul. kaldır de

berna112

berna112

Üye
yaa ben açtım da ekran bomboş hiç bişey görünmüyo seçeneklerde işlem kaydını göster diyo o seçeneğe tıklayıncada uyg. yöneticisi hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın tekrar deneyin diyo yine açılmıyo zahmet olmassa bana tekrar yardımcı olurmusun??

bozkurduz

bozkurduz

Üye
yaa ben açtım da ekran bomboş hiç bişey görünmüyo seçeneklerde işlem kaydını göster diyo o seçeneğe tıklayıncada uyg. yöneticisi hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın tekrar deneyin diyo yine açılmıyo zahmet olmassa bana tekrar yardımcı olurmusun??

kardeş pc suite ile telefonu bilgisayara bağlayıp oradan da yapabilirsin zannediyorum.
normalde öyle olmaması lazım. telefonda herhangi bir aksaklık var mı?
hafıza dolu uyarısını normalde de veriyor mu

berna112

berna112

Üye
hayır asla öle bişey dememişti arkadaşım.272 mb hafıza kartında,19 mb telefonda hafızam var zaten pc suite bağladım orda sadece resimler müzikler mesajlar falan var yüklü dosyalar falan yazmıyo hiç...

bozkurduz

bozkurduz

Üye
telefonu bağlayınca hafıza kartındaki dosyaları da görebilirsin.
oradan temaları silebilirsin.
hangi klasörde olduğunu şuan hatırlamıyorum.

berna112

berna112

Üye
telefonu bağlayınca hafıza kartındaki dosyaları da görebilirsin.
oradan temaları silebilirsin.
hangi klasörde olduğunu şuan hatırlamıyorum.

ama şöyle bişey var hafıza kartına attım temaları ordan telefona yükleme yaptım.sonra hafıza kartındaki temaları sildim.ama şuanda hepsi telefonda sabit yani.ve hiç bi klasörde görüntülenmiyo onlar.ne klasörde var nede uyg. yöneticisinde:angry:

bozkurduz

bozkurduz

Üye
sen o zaman temaları telefon hafızasına yüklemişssin.
uygulama yöneticisi haricinde başka seçeneğin yok gibi görünüyor.
x plorre ile telefondan da silme durumu olabilir. ama temalar hangi klasörde saklanıyor şuan hatırlamıyorum

Latturk

Latturk

Üye
arkadaşlar cıtıes klasorunu sıldım harıta acılmıyo uygulama yönetıcısındende oci harıtaları sıldım şimdi nasıl yapacam yenıden yuklemeyı bılen bırı warmı

gliba senin telefonunun iyice bi temizlige ihtiyaci var.
Ilk once telefonunun yedegini al, bunuda pc suit kullanarak yapabilirsin. Daha sonra hafiza kartin da ne varsa sana gerekli onlarida yedekle.
Gelelim sana lazim olacaklara haritalari yuklemek icin map loader programini nokia sitesinden indir. Pc ne kur.
Simdi telefona yapacagin islemlere Gelelim.
Ilk once ofis klasorunde dosya yoneticisine git ve E yi ac , E nin icin iken seceneklere tikla ve hafiza karti seceneklerinden bicimlendiri sec. Ve bicimlendiri
Daha sonra telefonunu kapat.
Ve Gelelim telle nasil hard format atacaksin ona .
Telefon off durumda iken. shift bosluk delete ve kapat. Tuslarina ayni anda basili tutuyorsun ve nokia yazisi ekrana gelene ve ulke secenekleri cikana kadar ekranda basili tut tuslara.
Boylece telefonun ilk gunku ayarlarina donmus olacak. Yanliz gerekli olan seyleri yedeklemeden bunu yapma.
Daha sonra telefonunu pc ye bagla ve map loader i ac ve ordan gerekli tr ile ile ilgilii maplarini indir ve olayi bitir.

dj1

dj1

Üye
yha ben hafıza kartındaki şarkı vb lerini bulamıorum yardımmmm

Üst Alt