Nokia E71 yardıma ihtiyacım war. Gps, wlan, kısayollar ws.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahakilic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 yardıma ihtiyacım war. Gps, wlan, kısayollar ws.
Selam tum maxiCEP kullanan arkadaşlar. ben yaklaşık iki yıldır bir başka cep forumuna sitesine uyeyım fakat onda artık her üyenin konu açamaması gibi saçma bi kural geldiği için buraya geçtim ve artık bende sizinleyim.

Sorunum şu:
Telefonuma tanıttığım wlan erişim noktalarını sonradan silemiyorum, gps özelliğini kullanamıyorum ve birden fazla seçeneği işaretlemenin kısayolunu daha önce bir arkadaşta görmüştüm fakat şuan bi türlü o tuş kombinasyonlarını bulamıyorum. bana yardım edecek bi arkadaş bu sitede mutlaka wardır. şimdiden tum yardım ve destekleriniz için çok teşekkür ederim

ozcelik24

ozcelik24

Üye
erişim noktalarını silmek için araçlar ayarlar bağlantı ve erişim noktaları yolunu izlemelisin orda silme tuşu ile wlan noktalarını silebilirsin.gps özelliğini kullanman içinde 3g ye abone olman gerekiyor artı şebeke ayarlarında çift mod seçeneğini seçmen gerekiyor ve nokia ovi den gps programı indirmelisin.
birden fazla seçeneği işaretlemeye gelince de en sol alt kısımda işlev tuşunun yanındaki kalemdir yani çoklu seçme (ctrl) ;) yardımcı olabildiysem sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt