Nokia E71 Wireles Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Froydo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Wireles Sorunu
Arkadaşlar bir kaç konu okudum forumda ama bende bi türlü işe yaramadı.Dışarda şifresiz bir modemle internete bağlanırken evde zxyel marka modemle bir türlü giremedim internete. giriyorum bağlanıyor diyor ama sonra bağlanamadı hatası veriyor zxyel modem için güvenlik ayarları nasıl olmalı ki E71le internete girebileyim?Bi bilgisi olan arkadaş cvplarsa sevinirim kolay gelsin.:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Yok mu bir bilen arkadaşlar?

Froydo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar zyxel marka kablosuz kullanıpda E71le nete giren yok mu koca forumda yaw :(

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Merhaba,

Evde iken, wlan ağı tara yap, evdeki wirelles modemin büyük ihtimalle WEP şifrelidir.
Modemi bulduktan sonra şifre ister, şifreyi gir ve bağlan.

Eğer modemde MAC tanımlaması (koruması) yapıldıysa, bilgisayardan modem ayarlarına girip E71telefonunun MAC adreslerini tanımlaman gerekiyor :oke:

İyi Forumlar.

reusable

reusable

Üye
bende modem de ki yabancı misafir ayaları sabitlenmis modem resetlenmeli aynısı bende oldu e61i de hallettim suan e71 kullanıcısıyım sıkıntı kalktı ama bende sertifika hatasına cozum bulamamaktayım yardımlarınızı bekliyorum

Froydo

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar modemim zyxel biraz açıklamalı yazarmsnz tlfnun mac adresini nasıl tanıtmam lazım?

N0Sman

Üye
mac adresinden ziyada modemde kablosuz şifresinde 4 kutucuk varya o kutucuklardan sen 1. hariç birine yazdıysan telefonda güvenlikten belirtmen lazım çünkü direk 1.otomatik veya modemden 1.kutucuga yaz şifreni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt