cyberboogey
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 haftadır siteyi inceliyorum birçok yöntem var evet ama nerdeyse hepsi opda dan sertifika almada kesişiyor. zaten dün gece dayanamayıp sertifika istedim opda dan yapıcak bişi kalmadı çünkü başkaarkadaşım siteyi iyice araştırırsan uygulamaları telefonda signed yapma programı var.ben onu kullanıyorum.
inş. bişey olmaz ya banada sakat gibi göründü ama yinede sırf şu mesajların yavaşlama sorunu için gözümü kararttım sertifika bekliyorum şimdi. mesajlrı hızlandırmak için denemediğim yol kalmadı telefon hafızasında kaydettim olmadı hafıza kartında kaydettim tüm verileri boşallttım yne olmadı . inş sms prosu kurmak durumu düzeltir
evt telde son versiyon yüklü. şu a bir problem kalmadı opdadan sertifika aldım ve free isms yükledim 1.03 versiyonunu yavaşlama problemi çözüldü ancak bu seferde türkçe karater kullaımında 2 sms boyutunageçiyor 70karaktere düşüyor yani ama yavaş gndermekten iyidirtelefonunda son versiyon mu yüklü? birkaç yerde rastladım 300.21.012 versiyonu mesajlarda yavaşlama oluyormuş telefon yazma dilini ingilizce yapınca düzeliyor sanırım bir dene istersen
bu benim hiç aklıma gelmemiştiarkadaşlar ben n96 kullanıcısıyım aynı sorun bende de mevcuttu yazma dilini de ingilizce yapın sorun ortadan kalkar saygılar
arkadaşlar ben n96 kullanıcısıyım aynı sorun bende de mevcuttu yazma dilini de ingilizce yapın sorun ortadan kalkar saygılar
arkadaşlar ben n96 kullanıcısıyım aynı sorun bende de mevcuttu yazma dilini de ingilizce yapın sorun ortadan kalkar saygılar
arkdaşlar bende opda falan gibi sitelerden korkuyordum ama türkcell bayine gittim ' mesela benim telefonum bir gün şebekeye kapansa ve kayıtlı değil diye bir msj gelse ne yapabilirim' dedim. adamın sorduğu ilk şey faturası varmı dedi, var dedim, o da getirirsin hallederiz fatura ve telefon sende olduktan sonra sorun olmaz dedi, bir tamirci, telefoncu, servis vb gibi birinden şüpheleniyosan telefonunu 1 ay kullanmamak kaydıyla imei ni kimin klonladığını bile bulunabilir dedi. bu arada ben E71 i türkiyeden aldım dili türkçeydi kvk garantili aldım hatta, ama yazma dili hep ingilizceydi, değiştirmedim, ayda 1600 msj atıyorum hiç yavaşlama sorunu olmadı N79 da da öyle bir soun olmuştu yazma dilini ing yapınca düzeliyor, bence sorunlu olanlar ilk bunu denesin derim...
arkadaşlar yapabilen varsa şu free sms için signed yapılabilirmibir siteye imei numarası vermek bana pek akıllıca gelmiyor. teli de hacklemek istemiyorum. bu signed sorununu nasıl çözebiliriz sadece bu pro da olsa rahatlıcam. çünkü msj yazarken çok yavaşlıyor telefon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?