Nokia e71 için flash player istek ve yardım

Sponsorlu Bağlantılar

hcinaroglu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e71 için flash player istek ve yardım
ARKADAŞLAR KOLAYGELSİN

ben geçen hafta yeni bir e71 aldım ve internete bağlandığımda mesela "fcebook" gibi sitelrdeki vidoları izleyemiyorum. tıkladığım zaman bana flashplayer yükle diye bi uyrı veriyo ve ona tıkladığım zamn ise beni almanca bi sayfaya yönlendiriyo. ve internette video izleyemiyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim.

NOKİA E71 (S60V3) İÇİN FLASH PLAYER

• Beğen
Tepkiler: gnygcl, genccafe51, karpuzinyo ve 4 diğerleri

shn44

Üye
banada bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim eğer çalıştırmayacaksa bu telefonu boşa almışmı olcaz ama ben izlesenenden 1 sefer video izlemiştim şimdi bende izleyemiyorum arkadaşın başına geldiği gibi bende almanca bi sayfaya ynlndrlyrm

jınnyfa

Üye
banada yardımcı olursanız sevınırım bu kadar parayı bosa vermıs olmak ıstemıyorum

ZaMaNDaR0004

Üye
kimse bize yardımcı olmayacak anlaşılan

lelmas

Üye
Benimde yardıma ihitiyacım var arakdaşlar saygılar

security1980

Üye
arkadaşlar bendede e71 var aynı sorunu yaşıyorum vtap die bi video programı var ondan videoları ındırımızleyebilişrsiniz diğer şekilde bende izleyemıyorum arastırmadayım hala

slowmen

slowmen

Üye
arkadaslar bende nokia 5800 var bende normal internet te izleyemıyordum sonra skyfire diye bir program yükledim telefona onun üstünden internete giriyorum butun videoıları yüklemeden acıyor .konu hakkında forumda arastırma yapın .

aykutt83

Üye
skyfire indirirseniz facebook dışındaki butun video paylaşım sitelerinden video izleyebilirsiniz ama facebooktaki videoları izleyemezsiniz.ayrıca skyfire bütün yasaklı sitelere girebiliyor diğer programlardan girmeye çalısırsanız girmediğini göreceksiniz.

serkangullu

Üye
Bende flas player konusunda yardım almak istiyorum.. Facebook ta hiç bir şey izleyemiyorum...

ikaan2079

Üye
olacakmı ki bu fp

Larock

Larock

Üye
sanırım üretici firma telefonu çıkardıktan sonra flash player'in versiyonunu yükseltmiyor.
çünkü bendeki flash bile v3. dolayısıyla eskiden bazı sitelerin flash özelliği desteklenirken şimdilerde hiç desteklenmiyor.
mecburen skyfire gibi uygulamalar kullnmak gerekiyor.

masumruk

masumruk

Üye
Üstte de yorumlardan biri yapılmış. "Skyfire" isimli bir uygulama var. Telefonun üzerine yüklenen bir browser. Yukleyin ve izlemek istediğiniz videoyu bununla açın. Youtube,facebook vs gibi sitelerdeki her videoyu oynatabilirsiniz.

fatihyanar3434

Üye
arzamısınız kim yardımcı olacak

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi

lokmanordu

Üye
ya arkadaşlar okadar parayı boşamı verdıkya ne yapsam olmuyor internetde vidyo izleyemiyorum ne olacak benımde e71 var nokya ınsanları dolandırmaya başladı galiba beyınsızmı bunu yapan nıye düsünmemeı nıye dü

isyankar686868

Üye
arkadaslar bu skyfıre programını nasıl indirip kuracam Tlf a e 71 için saygılar

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Arkadaşlar skyfire var video izleyebilmek için lakin skyfire görüntü var sesleri çalmıyor face dahil izleyebilirsiniz ama onun haricinde adobe flash lite var bunuda telefona yükledikten sonra yine video açmak istediğinizde normal flash playere dönüyor ve onu yükseltemiyosun malesef

catalelma

Üye
hiç uğraşma direk e71 ine skyfire adlı program yükle fıstık gibi gez internette.. :ehe

PunJhieR

PunJhieR

Üye
skyfire video izletebiliyor;)

ememre77

Üye
site de yokmu e71 video ile ilgili sorunu çözen