Nokia C3-00 Flash Player

Sponsorlu Bağlantılar

buqr4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3-00 Flash Player
C3-00 kullanıyorum, wirelessten internete bağlanıyorum. Youtube'dan video izleyebiliyorum, ama hangi video olursa olsun, görüntü ve ses kalitesi çok kötü. Facebook'ta ana sayfamda gördüğüm videoları izleyemiyor, direk indirme sayfası geliyor ve indiriyorum. Ama onun dışında ne video izleyebiliyor, indlrebiliyorum. Her yerde doğal olarak, flash player isteği çıkıyor ama bir türlü telefonuma uygun flash desteği bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

hoss

hoss

Üye
bu cihaza göre flash player yok

buqr4

Üye
    Konu Sahibi
Zaten demek istediğim de o. Videoları izlemek için yapabileceğim bir şey var mı?

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
tarayıcı indirebilirsin

hoss

hoss

Üye
izleyemezssin bolt browser programini kur telefonuna face book gibi sitelerden video izleyebilirsin

eerrmmaann

Üye
C3-00 kullanıyorum, wirelessten internete bağlanıyorum. Youtube'dan video izleyebiliyorum, ama hangi video olursa olsun, görüntü ve ses kalitesi çok kötü. Facebook'ta ana sayfamda gördüğüm videoları izleyemiyor, direk indirme sayfası geliyor ve indiriyorum. Ama onun dışında ne video izleyebiliyor, indlrebiliyorum. Her yerde doğal olarak, flash player isteği çıkıyor ama bir türlü telefonuma uygun flash desteği bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

bolduu yüklee olurr ben izleyebiliyorum şuan

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war benim telefonum nokıa c3 wlanı war we ben bu wlanı pcmde kulanmak istiyorum usb yoluyla bana yardımcı olurmusunuz

bakburdabokvar

Üye
arkadaşlar yazdıklarınızı yukarda gördüm ama bi tane arkadaşım nokıa c3-00 dan bolt indirip facebook ta youtubede vidyo izleyebiliyorum demiş ama bende indirdim loading diyor ve öylece bekliyor yani açlmıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun olursan sevinirim

bakburdabokvar

Üye
arkadaşlar benim telefonumda nokıa c3 00 bende browser kullanıoyorum ama wifi den girdimi açıyor normalde kontör ve internet pakitiyle açmıyor ve bide youtubeden wifi le vidyo izliyor bana yardımcı olursaız sevinirim

centerboys

Üye
c3 de boltdab video izlenir dogru ama verim alamazsin yni sesde goruntude berbat

bakburdabokvar

Üye
bana verebilirmisin

blackaid

blackaid

Üye
skyfire dene çalışırsa c3 de ses ve görüntü kalitesi daha iyi bolta göre

kenan444

Üye
tsk

Hulya00

Üye
skyfire yi nerden indirebilirim?

asım5

Üye
ben bi tane buldum ama denemedim buyrun bi bakın

mohombi12

Üye
bolt browseri nerden indirecez

kamilkan

Üye
sıtenızı begendım cok faydalı programlar var tesekkurler

ali onur

Üye
Merhaba.Ben de 6303i telefonumdan video izlerken kasıyor ne program önerirsiniz?

leather606

leather606

Üye
Sen en iyisi tubidy.mobi adresinden izle videoları.

legolas_654

Üye
arkadaşlar yazdıklarınızı yukarda gördüm ama bi tane arkadaşım nokıa c3-00 dan bolt indirip facebook ta youtubede vidyo izleyebiliyorum demiş ama bende indirdim loading diyor ve öylece bekliyor yani açlmıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun olursan sevinirim
kardeş bendede c3 var ama çalişmiyor boltbrowser

Takipçi Satın Al

Üst Alt