E71 için flash player yardım

Sponsorlu Bağlantılar

hcinaroglu

Üye
    Konu Sahibi
E71 için flash player yardım
arkadaşlar kolaygelsin

ben geçen hafta bir E71 aldım ve bu telefonda normal internete bağlandığım zaman mesela "facebook" daki videoları izleyemiyorum bana flash player yüklememi söylüyo ve tkladığım zaman beni almanca bi sayfaya yönlendiriyo..

bunu sebebini ve varsa çözümünü bilen arkadaşlardan yardıım istiyorum lütfen. bu kadar güzel ve bu kadar marifetli bir telefonu yapan arkadaşlar bununda çözümünü biliyolardır sanırım ))

yardımcı olursanız sevinirm

• Beğen
Tepkiler: cihad055, karpuzinyo ve Cr@zY

gabar

Üye
Valla benim derdim aynı senin derdin yardım lutfen.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telinize skyfire yükleyin sorunsuz internette video canlı tv bile izleyin...

hcinaroglu

Üye
    Konu Sahibi
skyfire i yükledik o gösteriyo ok ama biz telefonun orjınalindeki flash neden göstermiyo onu çözmeye çalışıyoruz bu kalitede telefon alıyoruz ve ekstra program yüklüyoruz bunu istemiyorum anlataildimmi

mrs.collerico

Üye
Aynı konuda bende sıkıntı cekıyorum lutfen yardımcı olun ya

gokhan.0606

Üye
Arkadaşlar selam bende E71 aldım skyfıre programı attim ama hala izleyemiyorum yardım lütfen

mrs.collerico

Üye
Arkadaslar sky fire dun kendi sitesinden yukledim ayrica tlf internete baglanip yukledim ama operadan su anda e71 tlfonumda facebookdan pokerbile oynuyorum bilgilerinize :)

N0Sman

Üye
normal izlesene gibi video sitelerinden izleniyor direk ama facede izlenmiyor videolar..

ilkertemel

Üye
bende de aynı sorun var skyfire nin link verirseniz sevinirim tşk...

hakan uyar

Üye
böyle icatmı olur ???????????

estomi

Üye
bende dün yükledim çalştı ama bugun hiç br siteyi açmıyor skyfire

shn44

Üye
ben operayıda yükledim skyfire yide yükledim ama çalıştıramadım bana da yardımcı olursanız sevinirim. Bİrde ben bu konu hakkında nokia ile grştm ordaki kişinin bana dediği sizin cihazınızın açabileceği videolar deil bunlar onlar için biz yardımcı olamayız dediler sizin internetten bulmanız lazım diyolar. Arkadaşlar lütfen banada yardımcı olun yoksa satacam telefonu uyuz etti beni ya alalı 1 hafta oldu boşa aldık gibi bişi yani

ennurrr

Üye
bencede link verseniz çok iyi olacak lütfen:( beceremiorum indiremedim

spiritemre

Üye
valla bende skyfire da çalişmiyor.bulundugunuz bölgede kullanilamiyor gibi bi hata veriyor.Duydugum son bilgiye gore skyfire nokia ile anlaşamamiş.skyfire sitesinde nokia bolumunu sectiginizde hiç birsey olmuyor.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Dingil herif burdaki millete ne diye küfrediyorsun. Git nokia yetkililerine küfret karaktersiz.

Kseagle

Kseagle

Üye
benim nokia e71 telefonum var.daha önce skyfire'dan bağlanıp sitelere bakabiliyordum.artık bakılamıyor.bağlanmaya çalışırken ekranda "bulunduğunuz ülkeye hizmet yoktur " gibi bir yazı çıkıyor.farklı bir program bulmak gerekecek artık sanırım.herkese kolay gelsin

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
sorun bendede var gunceller flası dıo

tanerbican

tanerbican

Üye
kim ne sorsa adamlar bir öğrenmiş skyfire.ya kardeşim bu skyfire olmasa siz demekki kimseye yardımcı olamayacaktınız.onu herkez biliyo artık.skyfire deyip durmayın.