Nokia E71 Hakkında Herşey!

Sponsorlu Bağlantılar

bilooooo

Üye
merhaba ,
telefondan pc yi internete baglamaya calısıyorum , bağlanıyor fakat bir süre sonra internetten atıyor fakat one touch access de ınternete baglı oldugunu gosterıyor.
buna bir cozum bılıyrsanız cok makbule geçeçek
teşekkurler...

BuRaK KöZ

Üye
e 71 kulla nıcısıyım video izleyemiorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

hhcihan

Üye
Arkadaşlar ortalama 2 hafta oldu alalı E71 sahibiyim bildiğim kadarı ile symbian 9.2 s60 işletim sitemi kullanılıyor (yanlışım avrsa düzeltin!) karşılaşmış olduğum problem ve çözümleri için desteğinizi esirgemeyin, daha yeni bir telefon olması nedeni ile gerek program gerek işletim sistemi olarak bazı sıkıntılar çekmekteyim, başlıcaları şunlardır!

3- İçinde Turkcell ile ilgili tema, ekran koruyucu açılış mesajı var bunları bir türlü silemedim, *#7370^# yaptım gene gitmedi, ne yapmam gerekiyor, KVK Teknik servisler bu telefonu komlple format atarmı?

Şimdilik bu kadar yeni problemler oluşursa haber veririm, saygılar!

Hala aynı durumda olan varsa, düzeltmek için linktekileri uygulayın,

yurtsewer307

Üye
flash player nasıl yuklenır bu cıhaza bı bılen yok muuuuuu

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye

azashx

Üye
karshiyakali nickli arkadasim. çok tesekkür ederim. verdiğin linkler sayesinde yeni aldığım n71 telefonuma lazım olabilecek tüm yazılımlara ulaşmış oldum.

ali1324

Üye
ben de en başta yazıyı açan arkadaşla aynı şekilde sorunlar yaşıyorum.kendiliğinden kilitleniyo telefon açılıp kapanıo.menü açılmıo takılıo teli bida açıp kapaman gerekio menüyü açman için.daha 1 hafta oldu alalı :)

ejaymike

Üye
nokia e71 telimi kapatıp tekrar açtğımda hafıza kartını görmüyor.. kartı görmesi için her seferinde tekrar çıkartıp takmam zorunda kalıyorum bu sebebini yada çözümünü bilen varsa çok sevinicem

hatipcan

hatipcan

Üye
kardes dns ayarları erisim noktasını ac baglandıgın wlan ı duzenle de sora gelişmiş ayarlar cıkacak dns ayrı ckar 8.8.8.8 4.2.2.1

litonline

Üye
E71 bence de kullanışlı bir cihaz. 6 ayı aşkın süredir kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

MSN yüklemek isteyen arkadaş için de aşağıdaki linki veriyorum. Sanırım forumda daha önce verilmiştir ama ben yine de upload ettim. Kendi kullandığım ve herhangi bir sorun yaşamadığım bir program.

E71 bence de kullanışlı bir cihaz. 6 ayı aşkın süredir kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

MSN yüklemek isteyen arkadaş için de aşağıdaki linki veriyorum. Sanırım forumda daha önce verilmiştir ama ben yine de upload ettim. Kendi kullandığım ve herhangi bir sorun yaşamadığım bir program.

Buradan indirin :

adwertisement

Üye
kardes ben 1 yıldır kullanıyorum bende hiç saçmalamıyor video izleyice geri deyip videolara dönebiliyorum sen en iyisi bilen birine göster...

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadasım uygulama yonetıcısınden ayarlardan yuklemeyı tumu yapacaksın cunku tumu yaparsan sertıfıka sorunu ortadan kaldıyor bırde sunu soyleyım butun telefonlara oyun tema duvar kagıdı hersey bulmanız cok kolay dan tel modelını sec ıstemedıgın kadar oyun tema ı gunler

era-nd

Üye
selam arkadaşlar.yardım edebilir misiniz:? bende e71 kullanıyorum bi süre önce şifreleme seçenegine girdim ve hafıza kartımı şifreleyebileceği düşündüm işlem onaylandı fakat şu anda hafıza kartımdaki dosyalar açılmıyor.daha sonra şifreyi çöz dedim ama sonuç yine aynı bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin teşekkürler

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadaşlar balyayla e71 oyunu var bende ama yenı sayılırım vermeyı bılmıyorumm bır yardım edersenız bırakırım buraya

--------------- Ekleme ---------------

e71 bırı fabrıka ayarlarına dondur ve sonra hafıza kartını bılgısayardan bıcemlendır :oke:

telefonu fabrıka ayarlarına dondur sonra hafıza kartını bılgısayardan bıcımlendır:oke:

e71 süper otesıı bır teleffon uygulama bulmak cok kolay bana bırı ogretırse su anda e71 e yuzlerce oyun lınkı verebılırım hatta

tabi destekliyor kardes sen ne dıyon xd

esrarengiz58

Üye
s.a arkadaşlar e71 flash player neden yukleyemıom bir turlu video izleyemedım

bana yardımcı olursanız sevinirim

besto_

Üye
merhaba arkadaşlar bende E71 aldım gerçelten güzel bir telefon şarz yönünden tatmin edici ortalama 3 gün kadar skyfire de sorun vermiyor.Ayrıca navigasyon programı pek kullanışlı değil ama google maps diye programı yüklerseniz tam verim alırsınız

video izlemek için skyfire 1.5 versiyonunu yükleyin pref i forum da var

asdsasdsasds

Üye
:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak:Arkadaşlar kesinlikle e71 almayın bn 2 aydır kullanıyorum telefonun her özelliğini kullanıyorum.
Artıları
Aklıma gelen pek artısı yok gerçekten sadece e-posta,wlan hızı
Eksileri
donma-kapanma
programlarda yükleme hataları
ve daha saymakla bitmez 2 ayda yüklediğim her programda yüreğim ağzıma geliyor yüklenecek mi die.bunu değiştirip e72 almayı düşünüorm.e71 gerçekten berbat
tasarım 10/9
performans 10/4:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::vur:vur:vur:vur:vur:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak
Nokia Batırmış resmen

emrahh_006

Üye
dostum yükleme bölümüne gir ordan uygulama yöneticisine gir sol tuş seçeneklerden ayarlara gir ordan yazılım yükleme bölümünden tümü seşeneğini etkinleştr bukadar;)

flat_kil

flat_kil

Üye
Hala aynı durumda olan varsa, düzeltmek için linktekileri uygulayın,

Kardeşim konuya baktım fakat mercekli butona basıyorum ondan sonra phone info diyorum ondan sonra sağ altlara doğru olan read tuşuna basıyorum Error! diyor neden olabilir ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt